Αφησε για λίγο τη Μύκονο η Λόχαν -Βουτιές στη Δήλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αφησε για λίγο τη Μύκονο η Λόχαν -Βουτιές στη Δήλο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνιμη κάτοικος της χώρας μας έχει γίνει η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, αφού το μεγαλύτερο μέρος των θερινών μηνών βρίσκεται στην Ελλάδα.

Η Λίντσεϊ Λόχαν λατρεύει το νησί της Μυκόνου, στο οποίο περνούσε τις καλοκαιρινές διακοπές με τον πρώην αγαπημένο της Ρώσο εκατομμυριούχο, Ιγκόρ Ταραμπάσοφ. Ωστόσο, η σχέση της που είδε το τέλος της και μάλιστα στο Νησί των Ανέμων εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές διαπληκτισμού με τον πρώην της.

Η διάσημη ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα πλέον στο πρόσωπο Έλληνα επιχειρηματία, έτσι είναι ένας λόγος παραπάνω να επιτείνει την παραμονή της στην στην Ελλάδα.

Αφησε για λίγο τη Μύκονο η Λόχαν -Βουτιές στη Δήλο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μαζί, άφησαν για λίγο την Μύκονο και επισκέφθηκαν την όμορφη Δήλο προκειμένου να χαλαρώσουν για λίγο μακριά από την πολύβουη ζωή της Μυκόνου.

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα από το γραφικό νησί της Δήλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απολαμβάνοντας το μπάνιο της στα νερά της Δήλου αλλά και την επίσκεψή της σε γραφικό εκκλησάκι του νησιού.

Αφησε για λίγο τη Μύκονο η Λόχαν -Βουτιές στη Δήλο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αφησε για λίγο τη Μύκονο η Λόχαν -Βουτιές στη Δήλο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πηγή Φωτό: Instagram/Lindsay Lohan

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μύκονος Λόχαν Δήλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ