Ο Σαμ Μέντες θα βγάλει τον Γουίλι Γουόνκα στο... σανίδι - iefimerida.gr

Ο Σαμ Μέντες θα βγάλει τον Γουίλι Γουόνκα στο... σανίδι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O διάσημος σκηνοθέτης Σαμ Μέντες σκοπεύει να ανεβάσει θεατρικό μιούζικαλ με θέμα την παραμυθένια ιστορία Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας.

Ο Μέντες σκέφτεται να κάνει μιούζικαλ το γνωστό βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ, μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail η νέα μουσικοχορευτική θεατρική υπερπαραγωγή μπορεί να είναι έτοιμηνα κάνει πρεμιέρα στην Αγγλία το 2013.
Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας τα έχει η εταιρεία παραγωγής Warner Bros η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το London Palladium.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες τις χορογραφίες έχει ήδη ξεκινήσει να τις δουλεύει ο Πήτερ Ντάρλινγκ, τα σκηνικά έχει αναλάβει ο πολυβραβευμένος σκηνογράφος Μαρκ Τόμσον, ενώ την μουσική θα υπογράφουν οι συνθέτες Μαρκ Σάιμαν και Σκοτ Γουίτμαν (γνωστοί και από το κινηματογραφικό μιούζικαλ Hairspray)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ