Το καυτό μοντέλο που έγινε εθελόντρια στο γραφείο της Ντόρας [βίντεο+εικόνες] - iefimerida.gr

Το καυτό μοντέλο που έγινε εθελόντρια στο γραφείο της Ντόρας [βίντεο+εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου η οποία εξασκήσει τις ικανότητές της στη δημοσιογραφία ως εθελόντρια στο γραφείο τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας έχει μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Πρόκειται για τη Μαρία Βολανάκη, η οποία έγινε γνωστή από το πέρασμα της σε νυχτερινές πίστες, αλλά και από τις καυτές φωτογραφίσεις.

Μεγαλωμένη στον Πειραιά αλλά με καταγωγή από την Κρήτη Μαρία Βολανάκη έχει διαγράψει ήδη πλούσια θητεία στις πίστες, τραγουδώντας μεταξύ άλλων με τον Αντώνη Ρέμο και την Πέγκυ Ζήνα.

Είχε προκαλέσει μάλιστα ποικίλα σχόλια όταν κατά τη διάρκεια ενός «live», στο πλαίσιο χορογραφίας, στο κλαμπ «Shisha» είχε φιλήσει στο στόμα μία χορεύτρια. Η ίδια τότε δήλωσε πως «ήταν ένα θεατρικό φιλί που το δώσαμε για τις ανάγκες της χορογραφίας. Ενώσαμε το remix του τραγουδιού μου "Καρδιά, καρδούλα μου" με το "I kissed a girl" της Katie Perry. Ετσι, μας προέκυψε και το φιλί».

Το σίγουρο πάντως είναι πως η κίνηση της Δημοκρατικής Συμμαχίας να εντάξει στην επικοινωνιακή της ομάδας το νεαρό μοντέλο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συντακτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ