Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016 - iefimerida.gr

Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στο Τείχος των Εθνών, στο ΟΑΚΑ, από τις 17.00, με ελεύθερη είσοδο, η Amita Motion μας υποδέχεται για μία ακόμη χρονιά στη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής: Στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016!

Έντεκα χρόνια τώρα, ο αγαπημένος χυμός των νέων, μας προσκαλεί στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας για να ζήσουμε μία μοναδική και αξέχαστη Θετική εμπειρία γεμάτη μουσική, χορό, εκπλήξεις, ανατροπές, φαντασμαγορικά εφέ και συναρπαστικά live acts!

Με ένα δυνατά θετικό σύνθημα, «Όσο πιο Δυνατά, Τόσο πιο Θετικά», η Amita Motion θα φιλοξενήσει στο εντυπωσιακό stage, τους διεθνούς φήμης DJs Dimitri Vegas & Like Mike, τους #1 DJs στον κόσμο για το 2015, σύμφωνα με το “ΤΟP100DJs” του περιοδικού DJ MAG, οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα μόνο για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας!

Στο Positive Lineup θα βρεθούν και οι: MEΛΙSSES, Έλενα Παπαρίζου, Μύρωνας Στρατής, Eλένη Φουρέιρα, Claydee, Demy, Playmen, REC, ενώ συμμετέχουν επίσης οι: Βαγγέλης Κακουριώτης, Στέλιος Λεγάκης, Άρης Μακρής, Αναστάσιος Ράμμος, Κωνσταντίνος Φραντζής, Arva, Animado, Jimmy Gian, Josephine, Oge, Mike, Radioact, Charis Savva, με τα positive decks να αναλαμβάνει o DJ Pitsi.

Έτοιμος και ο παρουσιαστής συνώνυμο της Θετικής Ενέργειας – και Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, τα τελευταία χρόνια –Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος θα δώσει το δικό του στίγμα στο πολυδιάστατο μουσικό project με τον μοναδικά δικό του τρόπο!

Δυναμικό θετικό ραντεβού την Παρασκευή, στις 17.00, στο Τείχος των Εθνών, στο ΟΑΚΑ!

Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016 | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ημερα θετικης ενεργειας 2016 Amita
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ