Κουτρουμάνης: Υπάρχει θέμα κατώτατου μισθού, όχι 13ου -14ου μισθού - iefimerida.gr

Κουτρουμάνης: Υπάρχει θέμα κατώτατου μισθού, όχι 13ου -14ου μισθού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί θέμα κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα από την τρόικα, υποστήριξε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης σε δηλώσεις μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Κουτρουμάνη, δεν έχει τεθεί ούτε θέμα κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων που προβλέπουν μικρές αυξήσεις, αλλά η Tρόικα θέτει θέμα κατώτατου μισθού στο πλαίσιο ρύθμισης για αύξηση της ανταγωνιστικότητας.

Ο υπουργός Εργασίας ενημέρωσε τον κ. Παπαδήμο για τις εκκρεμότητες του μεσοπρόθεσμου, επικουρικές συντάξεις και δαπάνες στα φάρμακα, για το διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους που έχει ξεκινήσει, για τα προγράμματα προστασίας των ευπαθών ομάδων και τα προγράμματα ενίσχυσης της απασχόλησης, οπως η αυτεπιστασία στους δήμους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ