Από τη φτώχεια στην καταξίωση: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην αληθινή ιστορία του Ρομπέρτο Ντουράν - iefimerida.gr

Από τη φτώχεια στην καταξίωση: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην αληθινή ιστορία του Ρομπέρτο Ντουράν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο υποδύεται τον θρυλικό Ρέι Αρσέλ, τον άνθρωπο που απογείωσε την καριέρα του Ρομπέρτο Ντουράν, του μποξέρ από τον Παναμά που κέρδισε τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα και θεωρείται ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών.

Από μικρό παιδί στις γειτονιές του Παναμά, ο Ρομπέρτο Ντουράν είχε μόνο ένα όνειρο, να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής στο μποξ. Όταν αρχίσει να «χτίζει» τη φήμη του, κατατροπώνοντας τους αντιπάλους του ως «Hands of Stone (Χέρια από Πέτρα)», το μόνο που θα λείπει για να καταφέρει το στόχο του είναι να τιθασεύσει τον χαρακτήρα του.
Αυτό θα συμβεί όταν θα μπει στη ζωή του ο θρυλικός Ρέι Αρσέλ, ο προπονητής με 20 παγκόσμιους πρωταθλητές στο ενεργητικό του. Το ταλέντο που θα διακρίνει στον νεαρό Ντουράν, θα τον πείσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση και μαζί θα σαρώσουν τα πάντα στο διάβα τους. Μία διαδρομή κάθε άλλο παρά ρόδινη,

Από τη φτώχεια στην καταξίωση: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην αληθινή ιστορία του Ρομπέρτο Ντουράν | iefimerida.gr 0


Έχοντας γνωρίσει τον πραγματικό Ρέι Αρσέλ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο «Οργισμένο Είδωλο», ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ήταν η ιδανική επιλογή για το ρόλο του σπουδαίου προπονητή και μέντορα. Τον άνθρωπο που όχι μόνο ανέλαβε τον Ρομπέρτο Ντουράν, αλλά μάλιστα ρίσκαρε την ίδια του τη ζωή, καθώς η μαφία τον εκβίαζε να μην επιστρέψει ποτέ στο χώρο του αθλήματος.

Από τη φτώχεια στην καταξίωση: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην αληθινή ιστορία του Ρομπέρτο Ντουράν | iefimerida.gr 1


Δίπλα του, ο Έντγκαρ Ραμίρεζ θα δείξει τις ικανότητες του στον πολύπλευρο χαρακτήρα του Ρομπέρτο Ντουράν.
Φτώχια, βία, έρωτας, μποξ και ο ατίθασος χαρακτήρας του Παναμέζου, θα μπουν σε πρώτο πλάνο όσο παρακολουθούμε τη ζωή του να ξετυλίγεται.
Ο Άσερ Ρέιμοντ ως ο μεγάλος αντίπαλος του Ντουράν (Σούγκαρ Ρέι), και η πανέμορφη Άνα Ντε Άρμας στο ρόλο της Φελισιδάδ που κλέβει την καρδιά του πρωταθλητή μας, συμπληρώνουν ένα εξαιρετικό καστ.

8 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από την Οdeon.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ