Λακωνία: Φούσκωσε επικίνδυνα ο Ευρώτας -Διακοπή κυκλοφορίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Λακωνία: Φούσκωσε επικίνδυνα ο Ευρώτας -Διακοπή κυκλοφορίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα από την κακοκαιρία έχουν δημιουργηθεί και στον ποταμό Ευρώτα στην Λακωνία, όπου η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει επικίνδυνα.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην εθνική οδό Τάραψας-Σκάλας στο 19ο χιλιόμετρο στο ύψος της γέφυρας του Ευρώτα, όπου τα νερά του ποταμού έχουν υπερβεί κατά πολύ το όριο της γέφυρας.

Μετά το μεσημέρι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Γυθείου-Σπάρτης, που είχε διακοπεί από το 24,5 έως το 26ο χιλιόμετρο, λόγω συσσώρευσης υδάτων στο οδόστρωμα.

Ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία και στην πόλη των Μολάων, όπου το φαράγγι του Λάρνακα, το οποίο περνά μέσα από την πόλη, φούσκωσε και προκάλεσε μεγάλη καταστροφή, ενώ ζημιές έχουν προκληθεί και στο αγροτικό δίκτυο της περιοχής.

Συνεργεία των δήμων και τις Περιφέρειας Πελοποννήσου επιχειρούν σε σημεία όπου υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο, για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία.

Στη Μεσσηνία βρίσκονται από νωρίς το πρωί και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, για τον συντονισμό των ενεργειών αποκατάστασης των ζημιών, καθώς και ο περιφερειάρχης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, Χαράλαμπος Χιώνης.

Πηγή apela.gr

Λακωνία: Φούσκωσε επικίνδυνα ο Ευρώτας -Διακοπή κυκλοφορίας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Λακωνία: Φούσκωσε επικίνδυνα ο Ευρώτας -Διακοπή κυκλοφορίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Λακωνία: Φούσκωσε επικίνδυνα ο Ευρώτας -Διακοπή κυκλοφορίας [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λακωνία Ευρώτας φούσκωσε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ