Η θαυματουργή μαγειρική σόδα: Δώστε λάμψη στο κουρασμένο δέρμα σας - iefimerida.gr

Η θαυματουργή μαγειρική σόδα: Δώστε λάμψη στο κουρασμένο δέρμα σας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η «ταπεινή» μαγειρική σόδα που έχει βρει σίγουρα μια θέση στην κουζίνα σας τώρα διεκδικεί και μια σημαντική παρουσία ανάμεσα στα καλλυντικά σας.

Οικονομική και εύχρηστη η σόδα θα αναζωογονήσει την κουρασμένη από τον ήλιο επιδερμίδας σας χαρίζοντας σας λάμψη και απαλότητα μια και απομακρύνει νεκρά κύτταρα, το σμήγμα και λιπαρότητα ενώ έχει ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγο ζεστό νερό και λάδι καρύδας.

Καθαρισμός προσώπου: Αναμείξτε 2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα με 1 κουταλάκι του γλυκού ζεστό νερό. Απλώστε την πάστα στο πρόσωπό σας κάνονας απαλές κινήσεις. Άφησε για λίγα λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Η θαυματουργή μαγειρική σόδα: Δώστε λάμψη στο κουρασμένο δέρμα σας | iefimerida.gr 0

Σκράμπ: Ανακατέψτε λάδι καρύδας με μαγειρική σόδα μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρρευστο μείγμα. Στη συνέχεια κάντε μασάζ στο πρόσωπο σας τρίβοντας απαλά την επιδερμίδα. Ξεπλύνετε με νερό.

Η θαυματουργή μαγειρική σόδα: Δώστε λάμψη στο κουρασμένο δέρμα σας | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μάσκα καλλυντικά σοδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ