Ερευνα της YouGov: Οι δεξιοί απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ - iefimerida.gr

Ερευνα της YouGov: Οι δεξιοί απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ

Φωτογραφία: ΑΠΕ/  EPA/ZOLTAN BALOGH
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι άνθρωποι με συντηρητικές πολιτικές πεποιθήσεις δηλώνουν πιο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή, σε σύγκριση με τους αριστερούς, σύμφωνα με έρευνα της YouGov.

Μάλιστα, εκείνοι που περιγράφουν τους εαυτούς τους ως «πολύ δεξιούς», είναι οι πιο ευτυχισμένοι σε αυτόν τον τομέα, σύμφωνα με την έρευνα στην οποία μετείχαν 19.000 άνθρωποι στη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Σουηδία και τη Δανία.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή την έρευνα, οι «πολύ δεξιοί» είναι πιο πιθανό να είναι σεξουαλικά ικανοποιημένοι, αλλά οι κεντροδεξιοί είναι λιγότερο ευτυχισμένοι με τη σεξουαλική τους ζωή σε σύγκριση με τους κεντρώους.

Στη Βρετανία, το 73% όσων δήλωσαν «πολύ δεξιοί», απάντησαν ότι είναι ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή, απάντηση που έδωσε το 68% όσων αυτοχαρακτηρίζονται «πολύ αριστεροί» και το 66% των αριστερών.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι η αλλαγή των πολιτικών πεποιθήσεών σας θα σας κάνει πιο χαρούμενους στο κρεβάτι», προειδοποίησε πάντως ο Τζο Τουάιμαν, ο επικεφαλής της πολιτικής και κοινωνικής έρευνας της YouGov.

Η ίδια έρευνα έδειξε ότι στη Βρετανία όσο πιο δεξιός είναι κάποιος, τόσο πιο ευτυχισμένος είναι συνολικά με τη ζωή του.

Το αντίθετο ισχύει στη Γαλλία, όπου οι αριστεροί εμφανίζονται πιο ευτυχισμένοι από τους δεξιούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έρευνα σεξουαλική ζωή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ