Γονείς οργανώνουν συναυλίες για να αγοράσουν πετρέλαιο για το σχολείο - iefimerida.gr

Γονείς οργανώνουν συναυλίες για να αγοράσουν πετρέλαιο για το σχολείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μουσική εκδήλωση, στην οποία ο Κρητικός καλλιτέχνης Ψαρογιώργης θα δώσει απόψε το απόγευμα στις 7.00 το έναυσμα για κοινή αντιμετώπιση του προβλήματος που κυριαρχεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Ανωγείων και δεν είναι άλλο από την έλλειψη πετρελαίου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των συγκεκριμένων σχολικών βαθμίδων αποφάσισε να πραγματοποιήσει τη μουσική αυτή εκδήλωση, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για βασικές ανάγκες σχολείου αλλά και μαθητών, με βασικότερη από όλες τη θέρμανση, καθώς τα παιδιά κάνουν μάθημα σε συνθήκες ψύχους.

Σε περίοδο οικονομικής κρίσης και με δεδομένο πως υπάρχουν καθυστερήσεις στα κρατικά κονδύλια για ανάγκες σχολικών μονάδων, οι γονείς μαθητών στα ορεινά Ανώγεια αποφάσισαν να αυτό-ενεργήσουν με την αποψινή εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου και με είσοδο 5 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ