Ο Μιχαλολιάκος δεν χειροκρότησε Ελληνα έγχρωμο αθλητή στη Βουλή - iefimerida.gr

Ο Μιχαλολιάκος δεν χειροκρότησε Ελληνα έγχρωμο αθλητή στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ορατή από τα πλάνα του καναλιού της Βουλής έγινε η στάση του Γενικού Γραμματέα της «Χρυσής Αυγής», Νίκου Μιχαλολιάκου, όταν ανέβηκε στο βήμα του Κοινοβουλίου ο Κώστας Δουβαλίδης.

Ο Έλληνας αθλητής του στίβου (110μ. εμπόδια), ο οποίος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και σήμερα ήταν μεταξύ των ομιλητών στην τιμητική εκδήλωση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής προς την ελληνική Ολυμπιακή ομάδα.

Ο 29χρονος αθλητής από τη Δράμα, με πατέρα από τις ΗΠΑ και μητέρα Ελληνίδα, δεν φαίνεται να έγινε δεκτός από τον επικεφαλής της «Χρυσής Αυγής» με... θέρμη και τον ίδιο ενθουσιασμό που υπήρχε στο υπόλοιπο κοινό, καθώς ανέβαινε στο βήμα της Βουλής.

Την ώρα που όλοι οι συναθλητές του, οι προπονητές, αλλά και οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων που βρίσκονταν από κάτω χειροκροτούσαν τον Δουβαλίδη, ο Μιχαλολιάκος στεκόταν ακίνητος με τα χέρια στο έδρανο μπροστά του...

Πηγή: Sport24

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μιχαλολιάκος Βουλή δουβαλιδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ