Προσποιήθηκε ότι τη βίασαν για να πείσει το σύζυγό της να μετακομίσουν - iefimerida.gr

Προσποιήθηκε ότι τη βίασαν για να πείσει το σύζυγό της να μετακομίσουν

Βιασμός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν μια γυναίκα βάλει κάτι με το νου της θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει, όπως αποδεικνύει η περίπτωση μια αμερικανίδας από την Καλιφόρνια, η οποία ήθελε να μετακομίσουν με το σύζυγό της σε άλλη γειτονιά, κι επειδή αυτός αρνιόταν, του είπε ψέματα ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Η Λόρι Αν Μαρτίνες, η οποία είναι ψυχολόγος που εργάζεται στις φυλακές, δεν έμεινε μόνο στα λόγια, αλλά για να κάνει πιο πειστική την ιστορία της, έσκισε το χείλος της με μια βελόνα, έξυσε με γυαλόχαρτο τις αρθρώσεις τις μέχρι να ματώσουν, έβαλε μια φίλη της να της ρίξει γροθιά στο πρόσωπο, ενώ τα έκανε και πάνω της στην κυριολεξία, ώστε να πείσει τον άνδρα της και την αστυνομία ότι κάποιος τη χτύπησε μέχρι να μείνει αναίσθητη, και στη συνέχεια τη βίασε.

Η αστυνομία πέρασε δεκάδες ώρες ερευνώντας την υπόθεση, μέχρι που μια συνάδελφος της Μαρτίνες κατέθεσε ότι η γυναίκα της εκμυστηρεύτηκε ότι είπε ψέματα για το βιασμό γιατί ήθελε να μετακομίσει σε μια πιο ασφαλή γειτονιά του Σακραμέντο.

Η 36χρονη ψυχολόγος κλήθηκε για κατάθεση, όπου και ομολόγησε ότι όλα ήταν σκηνοθετημένα, με αποτέλεσμα ο σύζυγός της να υποβάλει αίτηση διαζυγίου και η ίδια να κινδυνεύει με τρία χρόνια φυλάκιση σε περίπτωση που καταδικαστεί για συνομωσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ