Θρήνος για τον 15 μηνών γιο αθλητή του MMA -Τον σκότωσε ηλικιωμένη σε τροχαίο [εικόνες] - iefimerida.gr

Θρήνος για τον 15 μηνών γιο αθλητή του MMA -Τον σκότωσε ηλικιωμένη σε τροχαίο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγκεφαλικά νεκρός κηρύχθηκε ο 15 μηνών γιος του αθλητή του MMA, Marcus Kowall μετά το τροχαίο που προκάλεσε μια 72χρονη γυναίκα.


Ο αθλητής των MMA δεν μπορεί να συνειδοτοποιήσει ότι έχασε τον μονάκριβο γιό που απέκτησε με την σύντροφό του Mishel Eder.

Θρήνος για τον 15 μηνών γιο αθλητή του MMA -Τον σκότωσε ηλικιωμένη σε τροχαίο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η 72χρονη, που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, χτύπησε το καροτσάκι σε διάβαση πεζών στην Καλιφόρνια.

«Πριν από μία περίπου ώρα το μωρό μας κηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρό. Αγωνίστηκε σκληρά να κρατηθεί στη ζωή. Τον επανέφεραν κάποια στιγμή ενώ είχε πεθάνει. Είναι ένας μικρός μαχητής. Η καρδιά του χτυπά ακόμα αλλά το μυαλό του δεν λειτουργεί πια. Είμαστε συντετριμμένοι και υπάρχει ένα κενό στην ψυχή μου αλλά θα το ξεπεράσουμε», σημείωσε ο Marcus Kowall.

Σε άλλο του μήνυμα ανέφερε ότι η οικογένεια σχεδιάζει να δωρίσει την καρδιά του μικρού Liam. «Δεν είναι εύκολο να το γράψω, αλλά θα δωρίσουμε τα όργανα του Liam έτσι ώστε η καρδιά του να δώσει ζωή σε ένα άλλο παιδί και κάποιοι άλλοι γονείς να μη χρειαστεί να περάσουν αυτό που βιώνουμε».

Θρήνος για τον 15 μηνών γιο αθλητή του MMA -Τον σκότωσε ηλικιωμένη σε τροχαίο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Με πονάει που το γράφω αυτό αλλά στον Liam άρεσε να μοιράζεται και θέλαμε να τον αναθρέψουμε με τέτοιον τρόπο που να θέλει να βοηθά τους άλλους», συμπλήρωσε ο συντετριμμένος πατέρας.

Η 15χρονη θεία του έσπρωχνε το καροτσάκι του Liam σε διάβαση πεζών όταν χτυπήθηκαν από το αυτοκίνητο της 72χρονης Donna Marie Higgins που τους εγκατέλειψε.

Θρήνος για τον 15 μηνών γιο αθλητή του MMA -Τον σκότωσε ηλικιωμένη σε τροχαίο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θρήνος ΜΜΑ γιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ