Ημαρτον! Η Rita Ora τραγούδησε στην αγιοποίηση της Μητέρας Τερέζας [βίντεο] - iefimerida.gr

Ημαρτον! Η Rita Ora τραγούδησε στην αγιοποίηση της Μητέρας Τερέζας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Rita Ora θα θυμάται σε όλη της τη ζωή τη συναυλία της για την Μητέρα Τερέζα.


Η διάσημη τραγουδίτρια ξανατραγούδησε το χριστουγιεννιάτικο «What Child is This ?», σε μια σκηνή που είχε στηθεί στο εσωτερικό της βασιλικής του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, με αφορμή την αγιοποίηση της Αλβανής καλόγριας, γνωστής για το φιλανθρωπικό της έργο στην Καλκούτα της Ινδίας.
Με ένα φόρεμα από μαύρη δαντέλα, σκεπασμένη με ένα ασορτί σάλι στα μαλλιά, η Rita Ora πρόσφερε μοναδικές στιγμές και το ευχαριστήθηκε, όπως αποκάλυψε αργότερα στα social media. «Είμαι περήφανη που κλήθηκα να πάρω τη θέση της πρέσβειρας του Κόσοβο και να τραγουδήσω για την αγιοποίηση της Μητέρα Τερέζας. Το να τραγουδήσω το What Child is This προς τιμήν της είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ».
Η Rita Ora γεννήθηκε στο Κόσονο και οι γονείς της είναι Αλβανοί. Οι γονείς της ήταν παρόντες και με δάκρυα στα μάτια παρακολούθησαν την τραγουδίστρια σε μια ξεχωριστή για εκείνη στιγμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Rita Ora Μητέρα Τερέζα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ