Καθυστερήσεις θα σημειωθούν στις πτήσεις από το αεροδρόμιο London City, καθως διαδηλωτές κατάφεραν να εισβάλουν στον διάδρομο και να τον «καταλάβουν».
Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε ότι κλήθηκε στο αεροδρόμιο στις 5:40 π.μ., έπειτα από αναφορές για διαδηλωτές οι οποίοι κατευθύνθηκαν προς τον ελεγχόμενο χώρο του αερολιμένα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι διαδηλωτές βρίσκονται ακόμα στο σημείο και δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη.
![Απίστευτο: Διαδηλωτές κατέλαβαν τον διάδρομο αεροδρομίου του Λονδίνου [εικόνες] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/loo.jpg?itok=uS840t2t)
(Φωτογραφία: Daily Mail)
Από το το αεροδρόμιο ακυρώθηκαν οι πτήσεις προς Ζυρίχη, Γενέυη και Γκέρνσεϊ, ενώ εισερχόμενες πτήσεις κατευθύνθηκαν προς άλλα αεροδρόμια.
Το London City αναφέρει σε ανακοίνωσή του: Αυτή τη στιγμή υπάρχει αναστάτωση σε όλες τις πτήσεις λόγω διαδηλωτών στο αεροδρόμιο. Η αστυνομία βρίσκεται προς το παρόν στη σκηνή».