Επιστροφή στο πατρικό σπίτι: 4 πράγματα που θα... διαπιστώσεις - iefimerida.gr

Επιστροφή στο πατρικό σπίτι: 4 πράγματα που θα... διαπιστώσεις

Φωτογραφία: Dylan M Howell Photography
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είτε είσαι φοιτήτρια και δεν πηγαίνεις συχνά στο σπίτι των γονιών σου, είτε έκανες ένα ξέφρενο καλοκαίρι και τώρα ήρθε η ώρα να γυρίσεις, το μόνο σίγουρο είναι πως θα σκεφτείς τα ίδια πράγματα για το πατρικό σου.

Όλοι στη γειτονιά μεγάλωσαν

Είτε έλειψες ένα μήνα, είτε ένα χρόνο, πάντα όλοι (εκτός από τους γονείς σου) σου φαίνονται διαφορετικοί. Μπορεί να είσαι πιο ανανεωμένη και χαρούμενη από ποτέ, αλλά η γειτόνισσα σου φαίνεται γερασμένη, ο μπακάλης στην γωνία παρακουρασμένος και ο φούρναρης πιο ξινός από ποτέ.

Επιστροφή στο πατρικό σπίτι: 4 πράγματα που θα... διαπιστώσεις  | iefimerida.gr 0

Μερικά πράγματα έχουν αλλάξει
Τα περισσότερα μαγαζάκια δεν άντεξαν την κρίση και έκλεισαν, ο δήμος αποφάσισε να κάνει κάποιες αλλαγές στα δημόσια έργα και εσύ αναρωτιέσαι που πήγαν όλα όσα θυμόσουν. Είτε είναι μικρές ή μεγάλες οι αλλαγές, σίγουρα θα σε κάνουν να θυμηθείς τα παλιά.

Ενθουσιάζεσαι -ή και όχι- με την νέα ζωή των παλιών σου φίλων

Μπορεί εσύ να έφυγες από το σπίτι των γονιών σου, αλλά δεν είχαν όλοι την ίδια ικανότητα. Έτσι, όταν επιστρέψεις σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις κάτι παραπάνω μαζί τους. Εκτός αυτού δεν είναι μόνο οι φίλοι... είναι οι παλιοί συμμαθητές, οι πρώην και οι συγγενείς τους οποίους πρέπει να ενημερώσεις λεπτομερώς για την νέα οικονομική, κοινωνική, προσωπική (!) σου κατάσταση.

Επιστροφή στο πατρικό σπίτι: 4 πράγματα που θα... διαπιστώσεις  | iefimerida.gr 1

Αυτό θα είναι πάντα το σπίτι σου

Είναι οι δικοί σου άνθρωποι, είναι ο τρόπος που μπορείς να οδηγήσεις παντού χωρίς να χρειαστείς Google Maps, είναι οι αναμνήσεις που «ξεπηδούν» μία μία από το μυαλό σου, είναι το οικογενειακό φαγητό κ.α. Ότι και αν είναι ο τόπος που μεγάλωσες έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πατρικό σκέψεις γονείς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ