Οι αντιδράσεις ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για Βασσάρα - iefimerida.gr

Οι αντιδράσεις ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για Βασσάρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΕΠΟ όρισε επιδιαιτητή τον Κύρο Βασσάρα και ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ αντέδρασαν με τον δικό τους τρόπο.

Χωρίς πολλά λόγια και περιμένοντας τις πράξεις, υποδέχθηκαν στον Παναθηναϊκό την επιλογή του Κύρου Βασσάρα στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, στην ΠΑΕ αυτό που λένε για τον Βασσάρα είναι ότι επιτέλους βγήκε από το παρασκήνιο και μπήκε στο προσκήνιο και πλέον για όσο διάστημα είναι σε αυτό το πόστο θα κριθεί.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τα διαιτητικά, δεν αλλάζει κάτι από τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Χρήστου Παναγόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες οι «πράσινοι» δεν κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα αν δεν αλλάξουν οι Παππάς, Σπάθας, Μάνταλο, Αρετόπουλο και Βοσκάκη. Αλλωστε, όπως λένε και από το τριφύλλι σε λίγες μέρες ο Γκιρτζίκης θα είναι παρελθόν από την προεδρία της ΕΠΟ.

Αφού ρίχνει εκ νέου ευθύνες στην ΕΠΟ για το αδιέξοδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ θεωρεί την επιλογή του Κύρου Βασάρα στην θέση του επιδιαιτητή ως την καλύτερη δυνατή επιλογή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Παράλληλα, από την Ένωση τονίζουν πως δεν εφησυχάζουν και για ακόμη μία φορά ρίχνουν το βάρος στις εκλογές της ΕΠΟ την 1η Οκτωβρίου. Ξεκαθαρίζουν επίσης ότι δεν έχουν την παραμικρή εμπιστοσύνη στην τωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας, αλλά και ότι διαφωνούν κάθετα με την επιλογή του Δημήτρη Γκρούτση με την ιδιότητα του εκπροσώπου της ΕΠΟ στο τρίο του ισπανικού μοντέλου διαιτησίας.

«Από την πρώτη στιγμή είχαμε δεσμευθεί ότι θα κάνουμε το παν να διευκολύνουμε την κατάσταση, γιατί το πρωτάθλημα έπρεπε να ξεκινήσει. Με τα τωρινά δεδομένα δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι καλύτερο για να βγούμε από το αδιέξοδο στο οποίο μας οδήγησε η παρούσα διοίκηση της ΕΠΟ με τους επικίνδυνους χειρισμούς της. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε την παραμικρή εμπιστοσύνη στο υπάρχον καθεστώς και φυσικά εξακολουθούμε να διαφωνούμε με την επιλογή Γκρούτση, έχουμε τους λόγους να εκτιμάμε ότι η προσωρινή επιτροπή δεν πρόκειται να επιτρέψει τα εγκλήματα, τα οποία είχαν προσχεδιαστεί. Εννοείται φυσικά ότι δεν εφησυχάζουμε και έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ, που θα σηματοδοτήσουν όλες τις αναγκαίες αλλαγές για την πλήρη κάθαρση και την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου», τονίζουν χαρακτηριστικά οι κιτρινόμαυροι.

Θέση για την επιλογή του Βασσάρα ως επιδιαιτητή πήρε ο ΠΑΟΚ. Από τον «δικέφαλο του Βορρά» εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους λόγω της θέσης που είχε στην ΕΠΟ, αναγνωρίζοντας πάντως, την αξία του ως διαιτητή. Επιπλέον, ελπίζουν ότι αυτές οι επιφυλάξεις θα αρθούν, συνδέοντας το γεγονός ότι ακολουθούν εκλογές στην ομοσπονδία. Ωστόσο, επισημαίνουν ότι ο Κύρος Βασάρας είναι υπό κρίση για κάθε του πράξη. Παράλληλα, υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στον Μάκη Γκαγκάτση και τον Θοδωρή Θεοδωρίδη με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις. Ο γενικός γραμματέας διέψευσε ότι ήταν δική του επιλογή ο Κύρος Βασάρας, παρότι του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Ο Θοδωρής Θεοδωρίδης ζήτησε από τον ΠΑΟΚ (και από τις άλλες ομάδες) να κάνουν προσπάθεια ώστε βρεθεί συναινετική λύση για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Επίσης, δεσμεύτηκε ότι τέλος του μήνα θα έρθει στην Ελλάδα κλιμάκιο FIFA - UEFA για την επίλυση των προβλημάτων και ανέφερε ότι δεν ήταν εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο τώρα λόγω των εθνικών ομάδων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύρος Βασσάρας ΠΑΟΚ αεκ ΠΑΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ