Αλεξιάδης: Δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τη φοροδιαφυγή στον διαδικτυακό τζόγο - iefimerida.gr

Αλεξιάδης: Δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τη φοροδιαφυγή στον διαδικτυακό τζόγο

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νομοσχέδιο για τον πλαίσιο λειτουργίας και αδειοδότησης των εταιρειών ηλεκτρονικού «τζόγου» (μέσω internet) προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιαδης στη Βουλή.

Ο υπουργός απάντησεψ σε σχετική ερώτηση του Δημήτρη Καμμένου (ΑΝΕΛ). Σύμφωνα με τον ίδιο οι διατάξεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας και θα δημοσιοποιηθούν εντός των επόμενων 30 ημερών.

Πάντως δημιούργησε... αίσθηση η δήλωση-παραδοχή ότι δύσκολα μπορεί να ελεγχθεί και να φορολογηθεί ο τζόγος μέσω internet. «Έχουν έδρα στο εξωτερικό και ο φόρος που τους επιβάλλεται είναι στα κέρδη που δηλώνουν, τα οποία υποπτευόμαστε ότι είναι μικρότερα από τα πραγματικά» είπε ο κ Αλεξιάδης για να προσθέσει ότι «όσο η έδρα είναι στο εξωτερικό οι έλεγχοι θα είναι δύσκολοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλεξιάδης τζόγος Internet
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ