Αποκαλύψεις για τη μητέρα της μικρής Αννυ: «Εργαζόταν ως πόρνη για να συντηρεί τον άνδρα της»

Με την κατάθεση του παππού της Άννυ συνεχίστηκε η δίκη για τον άδικο χαμό της, με τον πατέρα τής Δημητρίνα Μπορίσοβα να υποστηρίζει ότι οι δύο άνδρες, δηλαδή ο Σάββας και ο Νικολάι, είναι οι δολοφόνοι της.

"Η Άννυ ήταν καλό και ευγενικό παιδί, παρά πολύ έξυπνη. Σκίζεται η καρδιά μου για εκείνη. Οι κατηγορούμενοι είναι αυτοί που το έχουν κάνει. Σκότωσαν το παιδί και το τεμάχισαν. Το παιδί χάθηκε... " τόνισε καταθέτοντας παράλληλα και παράσταση πολιτικής αγωγής σε βάρος των κατηγορουμένων.

Ο παππούς της Άννυ υποστήριξε ότι η κόρη του εργαζόταν ως πόρνη για να συντηρεί τον άνδρα της και κατηγορούμενο.

Πρόεδρος: Έχετε ακούσει αν αυτός (σ.σ. Σάββας) και η μητέρα του ήταν αντίθετοι στη γέννηση του παιδιού;
Μάρτυρας: Είχα ακούσει πως αρχικά δεν ήθελαν το παιδί. Η κόρη μου το αγαπούσε, το ήθελε . Αρχικά οι σχέσεις τους ήταν καλές.
Πρόεδρος: Ποιες οι σχέσεις του πατέρα με την Άννυ;
Μάρτυρας: Το αγαπούσε το παιδί.
Πρόεδρος: Άλλα έχετε πει στην ανακρίτρια. Οτι ο Σάββας δεν αγαπούσε το παιδί...
Μάρτυρας: Είχε καλές και κακές στιγμές. Η κόρη μου αγαπούσε το παιδί, του αγόραζε παιχνίδια, ρούχα. Εμείς μεγαλώναμε το παιδί στη Βουλγαρία.

Ο μάρτυρας, όπως και η σύζυγός του υποστήριξε ότι έμαθαν την τύχη της εγγονής τους από την τηλεόραση... ενώ δεν γνώριζαν ότι η κόρη τους είχε φύγει για την Γερμανία και είχε αφήσει το παιδί της στον σημερινό κατηγορούμενο. Όπως είπε ο μάρτυρας μίλησε μόνο μια φορά με το παιδί από τότε που ήρθε στην Ελλάδα, γιατί ο Σάββας τους είχε πει να μην επικοινωνούν για να τους ξεχάσει, γιατί έκλαιγε για εκείνους και τους αναζητούσε.

Μιλώντας για την Άννυ, ο παππούς της υποστήριξε ότι ήταν ένα πολύ ευγενικό παιδί και πως αγαπούσε πολύ τη μητέρα και τον πατέρα της.

Η δίκη διεκόπη για να συνεχιστεί στις 14 Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ