Ο Gene Wilder είχε αλτσχάιμερ και το έκρυβε [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Gene Wilder είχε αλτσχάιμερ και το έκρυβε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αμερικανός ηθοποιός, αξέχαστος ερμηνευτής του «Willy Wonka» και κεντρικός ήρωας στις κωμωδίες του Μελ Μπρουκς, πέθανε στις 29 Αυγούστου, σε ηλικία 83 ετών.

Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό από τα τελευταία χρόνια της ζωής του είναι ότι ο διάσημος σταρ είχε προσβληθεί από τη νόσο Αλτσχάιμερ, τρία χρόνια πριν τον θάνατό του. Είχε ωστόσο προτιμήσει, ο ίδιος ή οι συνεργάτες του, να κρατήσουν την ασθένειά του μυστική «για να προστατεύσουν το χαμόγελο των παιδιών που τον συναντούσαν», όπως δήλωσε ο ανιψιός του σε ανακοίνωση.

«Ο Gene Wilder ήταν από τα πραγματικά μεγάλα ταλέντα της εποχής μας. Μας πρόσφερε τη μαγεία του σε όλες τις ταινίες που γυρίσαμε μαζί και μου πρόσφερε και τη φιλία του», δήλωσε ο Μελ Μπρουκς.

Η τελευταία εμφάνιση του Gene Wilder στην τηλεόραση ήταν το 2003 όταν είχε συμμετάσχει στην τηλεοπτική σειρά Will & Grace όπου είχε εμφανιστεί σε δύο επεισόδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Gene Wilder αλτσχάιμερ έκρυβε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ