Το κίνημα των «7» του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Το κίνημα των «7» του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια κίνηση με πολιτικά χαρακτηριστικά και συγκεκριμένες προτάσεις για πρωτοβουλίες αμέσου προτεραιότητας, εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής από πέντε υφυπουργούς, έναν αναπληρωτή υπουργό και έναν πρώην υφυπουργό της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.

Στο κείμενο, το οποίο εμφανίστηκε στις ιστοσελίδες του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, κ. Σ. Ξυνίδη και των υφυπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Ι. Δριβελέγγα, Περιβάλλοντος, κ. Θ. Μωραΐτη, Προστασίας του Πολίτη, κ. Εμμ. Οθωνα, Δικαιοσύνης κ. Γ. Πεταλωτή, Υγείας, κ. Μ. Μπόλαρη, καθώς και του πρώην υφυπουργού κ. Χρ. Αηδόνη, γίνεται συγκεκριμένη αναφορά στην ανάγκη ανάληψης διακομματικής πρωτοβουλίας για την αλλαγή του εκλογικού νόμου και κατάτμησης εκλογικών περιφερειών εν όψει των εκλογών που θα προκηρυχθούν σε χρόνο που θα κριθεί πρόσφορος.

Το κείμενο των επτά έχει ως εξής: «Μέχρι (... ή για) να σώσουμε τη χώρα ή να αλλάξουμε τα κόμματά μας, μήπως προλαβαίνουμε να κάνουμε μερικά «δευτερεύοντα» και πεζά πράγματα, όπως είναι π.χ η ανάληψη ΑΜΕΣΑ διακομματικής κοινοβουλευτικής πρωτοβουλίας για την τροποποίηση του εκλογικού νόμου ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σε ό,τι αφορά την κατάτμηση εκείνων των εκλογικών περιφερειών στις οποίες είναι εξαιρετικά δύσκολο να εκλεγεί κάποιος, αν δεν είναι από μεγάλο πολιτικό τζάκι, lifestyle star, δεν έχει ή δεν του συνεισφέρουν «ανιδιοτελώς» πακτωλό χρημάτων

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ