Κεγκέρογλου: Οι άδειες θα μπορούσαν να είναι και οκτώ

«Ολιγοπώλιο» χαρακτήρισε την εικόνα στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των τηλεοπτικών αδειών, ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μίλησε στον ραδιοσταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM» λέγοντας ότι ο «διαγωνισμός θα μπορούσε να γίνει με χιλιάδες άλλους τρόπους».

«Θα μπορούσε να καθοριστεί το τίμημα εκ των προτέρων και να τεθούν οι υπόλοιπες προϋποθέσεις και να παρθούν οι άδειες από όσους ήθελαν. Θα μπορούσαν να είναι και οχτώ οι άδειες» συνέχισε.

Σε ό,τι αφορά το ΕΣΡ, ο κ. Κεγκέρογλου σημείωσε: «Η ενημέρωση στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο είναι σε λιγότερα χέρια πλέον και γι' αυτό είναι καλό που θυμήθηκε η κυβέρνηση το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, το οποίο, όμως, θα πρέπει να είναι ισχυρό. Ισχυρό σημαίνει να μην είναι το μακρύ χέρι του κ. Παππά και της κυβέρνησης, αλλά να είναι ένας ανεξάρτητος θεσμός που δεν θα έχει κομματικούς εγκάθετους κανενός κόμματος και θα μπορέσει να προστατεύσει και τον πολίτη και τους εργαζόμενους και τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα των ανθρώπων που επένδυσαν».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ