Νέα στοιχεία-σοκ για τη 14χρονη στη Λάρισα: Νονός της ο μαστροπός που τη βίαζε και την εξέδιδε - iefimerida.gr

Νέα στοιχεία-σοκ για τη 14χρονη στη Λάρισα: Νονός της ο μαστροπός που τη βίαζε και την εξέδιδε

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο άνδρες που βίαζαν και εξέδιδαν συστηματικά μια 14χρονη στην πόλη της Λάρισας.

Ο ένας μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο νονός της άτυχης κοπέλας.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, οι δύο μαστροποί, 55 και 56 ετών, που έχουν συλληφθεί και απολογούνται σήμερα, φέρονται ότι βίαζαν συστηματικά την 14χρονη, την οποία ο 55χρονος είχε «φυλακίσει», από τα μέσα Αυγούστου.

Η ανήλικη, η οποία κατάγεται από χωρίο κοντά στη Λάρισα μέχρι το περασμένο χειμώνα, φιλοξενούταν σε εκκλησιαστικό ίδρυμα της Βορείου Ελλάδος, καθώς η μητέρα της είχε χάσει την επιμέλειά της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 14χρονη, πριν από αρκετούς μήνες, δραπέτευσε από το ίδρυμα, κατευθύνθηκε προς τη Λάρισα και εκεί ο 55χρονος, εκμεταλλευόμενος την συγγένεια που είχε με την ανήλικη, κατάφερε να την πλησιάσει και παρά την θέλησή της, να προβεί στις συγκεκριμένες πράξεις.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, ενώ ήδη έχουν εντοπισθεί «πελάτες», οι οποίοι συμμετείχαν στον κατ΄επανάληψη βιασμό της 14χρονης.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ