O Δημήτρης Αλεξάνδρου χωρίς μούσια -Πώς ήταν πριν από 7 χρόνια [εικόνα] - iefimerida.gr

O Δημήτρης Αλεξάνδρου χωρίς μούσια -Πώς ήταν πριν από 7 χρόνια [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια αναδρομή στο παρελθόν έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε πριν από 7 χρόνια.

Με διαφορετική κουπ, χωρίς μούσια και τατουάζ αλλά με την ίδια γοητεία που έχει και σήμερα ο 29χρονος ευχαριστεί την μάνατζερ του που τον πίστεψε και τον στήριξε στα πρώτα του βήματα στον χώρα.

«Ετσι ακριβώς πριν 7 χρόνια ξεκίνησα το ταξίδι μου και εγώ στο χώρα της μόδας. Ευχαριστώ πολύ την μάνατζερ που εδώ και 7 χρόνια δουλεύουμε μαζί που με πίστεψε και συνεχίζω και δουλεύω ακόμα σε ευχαριστώ πολύ @vassovn για όλα αυτά που έχουμε κάνει μαζί και άλλα τόσα ακόμα αν μας αξιώσει ο Θεός. Το μόνο που άκουγα είναι ότι δεν κάνω, το μόνο που έχω να σας πω είναι να κάνετε αυτό ακριβώς που πιστεύετε να έχετε στόχο και να μην βγείτε ποτέ απ αυτόν» έγραψε απευθυνόμενος στους διαδικτυακούς του φίλους.

O Δημήτρης Αλεξάνδρου χωρίς μούσια -Πώς ήταν πριν από 7 χρόνια [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Αλεξάνδρου μοντέλο μούσια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ