Νέες εκδόσεις ST-Line για τα Ford Fiesta και Focus [εικόνες]

Η Ford ανακοίνωσε τη διάθεση των νέων εκδόσεων ST-Line, που διαθέτουν εμφάνιση εμπνευσμένη από τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της Ford, όπως τα Fiesta και Focus ST.

Τα νέα Fiesta ST-Line και Focus ST-Line είναι σχεδιασμένα για όσους αγαπούν τη σπορ εμφάνιση των Ford ST, αλλά δεν χρειάζονται τόσο τις εκρηκτικές τους επιδόσεις και τους κινητήρες μεγάλου κυβισμού.

Τόσο το Focus ST-Line (5θυρο και στέισον) όσο και το Fiesta ST-Line (3θυρο και 5θυρο) διατίθενται με ισχυρούς κινητήρες μικρού κυβισμού όπως ο πολυβραβευμένος χιλιάρης βενζινοκινητήρας EcoBoost, διαθέτουν σπορ ανάρτηση και εξωτερικό κιτ αμαξώματος, μοναδικές ζάντες αλουμινίου, σπορ καθίσματα, σπορ τιμόνι και αλουμινένια πεντάλ.

Το Fiesta ST-Line διατίθεται με βενζινοκινητήρες όπως 1.0L EcoBoost 100 ή 125 ίππων, 1.0L EcoBoost 100 ίππων με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Ford PowerShift και 1.0L EcoBoost 140 ίππων με 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ για όσους επιθυμούν κινητήρα diesel υπάρχει ο 1.5L TDCi των 95 ίππων της Ford με 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

Το Focus ST-Line προσφέρεται με βενζινοκινητήρες όπως o 1.0L EcoBoost των 125 ίππων και ο 1.5L EcoBoost των 150 ή 182 ίππων, καθώς και με τους κινητήρες πετρελαίου 1.5L TDCi diesel με 120 ίππους και 1.5L TDCi diesel με 150 PS.

Οι κινητήρες αυτοί συνδυάζονται με 6τάχυτο χειροκίνητο, 6τάχυτο αυτόματο, ή 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PowerShift της Ford με χειριστήρια αλλαγών σχέσεων στο τιμόνι (paddles).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος Ford ST line Fiesta Focus αυτοκίνητο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ