Νέες εκδόσεις ST-Line για τα Ford Fiesta και Focus [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέες εκδόσεις ST-Line για τα Ford Fiesta και Focus [εικόνες]

Φωτογραφίες: Ford
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ford ανακοίνωσε τη διάθεση των νέων εκδόσεων ST-Line, που διαθέτουν εμφάνιση εμπνευσμένη από τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της Ford, όπως τα Fiesta και Focus ST.

Τα νέα Fiesta ST-Line και Focus ST-Line είναι σχεδιασμένα για όσους αγαπούν τη σπορ εμφάνιση των Ford ST, αλλά δεν χρειάζονται τόσο τις εκρηκτικές τους επιδόσεις και τους κινητήρες μεγάλου κυβισμού.

Νέες εκδόσεις ST-Line για τα Ford Fiesta και Focus [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τόσο το Focus ST-Line (5θυρο και στέισον) όσο και το Fiesta ST-Line (3θυρο και 5θυρο) διατίθενται με ισχυρούς κινητήρες μικρού κυβισμού όπως ο πολυβραβευμένος χιλιάρης βενζινοκινητήρας EcoBoost, διαθέτουν σπορ ανάρτηση και εξωτερικό κιτ αμαξώματος, μοναδικές ζάντες αλουμινίου, σπορ καθίσματα, σπορ τιμόνι και αλουμινένια πεντάλ.

Νέες εκδόσεις ST-Line για τα Ford Fiesta και Focus [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το Fiesta ST-Line διατίθεται με βενζινοκινητήρες όπως 1.0L EcoBoost 100 ή 125 ίππων, 1.0L EcoBoost 100 ίππων με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Ford PowerShift και 1.0L EcoBoost 140 ίππων με 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ για όσους επιθυμούν κινητήρα diesel υπάρχει ο 1.5L TDCi των 95 ίππων της Ford με 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

Νέες εκδόσεις ST-Line για τα Ford Fiesta και Focus [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το Focus ST-Line προσφέρεται με βενζινοκινητήρες όπως o 1.0L EcoBoost των 125 ίππων και ο 1.5L EcoBoost των 150 ή 182 ίππων, καθώς και με τους κινητήρες πετρελαίου 1.5L TDCi diesel με 120 ίππους και 1.5L TDCi diesel με 150 PS.

Νέες εκδόσεις ST-Line για τα Ford Fiesta και Focus [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Οι κινητήρες αυτοί συνδυάζονται με 6τάχυτο χειροκίνητο, 6τάχυτο αυτόματο, ή 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PowerShift της Ford με χειριστήρια αλλαγών σχέσεων στο τιμόνι (paddles).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος Ford ST line Fiesta Focus αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ