H τρέλα του sexting -Πώς ο Βάινερ εξεδιώχθη από τους Κλίντον [εικόνες] - iefimerida.gr

H τρέλα του sexting -Πώς ο Βάινερ εξεδιώχθη από τους Κλίντον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για έναν εξαιρετικά μορφωμένο Αμερικανό, πρώην γερουσιαστή, πρώην υποψήφιο δήμαρχο της Νέας Υόρκης, ένα από τα κοντινότερα άτομα του κύκλου των Κλίντον.


Η ιστορία του Αντονι Βάινερ δεν έχει τίποτα το συνηθισμένο. Ενας Εβραίος του Μπρούκλιν παντρεύτηκε μια μουσουλμάνα και οι δυό τους μαζί ονειρεύτηκαν να κατακτήσουν τις σφαίρες της εξουσίας. Πρόκειται για τον σύζυγο της Χούμα Αμπεντίν, της πιο στενής συνεργάτιδας της Χίλαρι Κλίντον, που εξαφανίζεται από το προσκήνιο, εξαιτίας της εμμονής του στο sexting.

H τρέλα του sexting -Πώς ο Βάινερ εξεδιώχθη από τους Κλίντον [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Γιός δικηγόρου και μιας καθηγήτριας μαθηματικών, ο Γουίνερ ήθελε να γίνει παρουσιαστής καιρού στην τηλεόραση. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και έγινε σύμβουλος δημοκράτη γερουσιαστή, ο οποίος τον ενθάρρυνε να μπει στην πολιτική

Το σκάνδαλο με το σεξουαλικό sexting του Βάινερ ξεκίνησε το 2011, όταν η Χούμα Αμπεντίν εργαζόταν στο υπουργείο Εξωτερικών με την Χίλαρι.

H τρέλα του sexting -Πώς ο Βάινερ εξεδιώχθη από τους Κλίντον [εικόνες] | iefimerida.gr 1
H τρέλα του sexting -Πώς ο Βάινερ εξεδιώχθη από τους Κλίντον [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Τότε κατά λάθος είχε ποστάρει φωτογραφίες που έστελνε σε μια νεαρή γυναίκα που τον ακολουθούσε στο Twitter. Σε μια από αυτές, ο Βάινερ εμφανιζόταν μισόγυμνος ενώ σε μια άλλη φωτογράφιζε το γεννητικό του όργανο σε στήση, μέσα από το εσώρουχο. Κυκλοφόρησαν, μάλιστα, φωτογραφίες του που τον δείχνουν να εμφανίζεται γυμνός μέσα στη βουλή.

H τρέλα του sexting -Πώς ο Βάινερ εξεδιώχθη από τους Κλίντον [εικόνες] | iefimerida.gr 3
H τρέλα του sexting -Πώς ο Βάινερ εξεδιώχθη από τους Κλίντον [εικόνες] | iefimerida.gr 4
H τρέλα του sexting -Πώς ο Βάινερ εξεδιώχθη από τους Κλίντον [εικόνες] | iefimerida.gr 5
H τρέλα του sexting -Πώς ο Βάινερ εξεδιώχθη από τους Κλίντον [εικόνες] | iefimerida.gr 6


Ο Βάινερ αναγκάστηκε τότε να παραιτηθεί από γερουσιαστής. Το 2013 επέστρεψε και φωτογραφήθηκε με την σύζυγό του Χούμα Αμπεντίν στο New York Times Magazine γιατί ήθελε να διεκδικήσει τη δημαρχεία της Νέας Υόρκης. Γρήγορα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την υποψηφιότητά του αφού κυκλοφόρησε μια νέα σειρά με αποκαλυπτικές φωτογραφίες sexting. Εμφανιζόταν πάλι μισόγυμνος δείχνοντας το στενό του εσώρουχο.

H τρέλα του sexting -Πώς ο Βάινερ εξεδιώχθη από τους Κλίντον [εικόνες] | iefimerida.gr 7


Ο Γουίνερ, υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης παραδέχτηκε με την ουρά στα σκέλια πως έστελνε γυμνές φωτογραφίες του μέσω διαδικτύου σε έξι γυναίκες και ότι διατηρούσε (ηλεκτρονική) σχέση με μία από αυτές. Αν και παντρεμένος.
Το σκάνδαλο του στέρησε το χρίσμα λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Ποια, όμως, είναι η γυναίκα στην οποία ο Αμερικανός πολιτικός έστελνε γυμνές φωτογραφίες του. Μια 22χρονη εντυπωσιακή μελαχρινή που τον ξεμπρόστιασε λέγοντας πως ήταν ικανός να της στέλνει όλη τη μέρα φωτογραφίες του πέους του.

H τρέλα του sexting -Πώς ο Βάινερ εξεδιώχθη από τους Κλίντον [εικόνες] | iefimerida.gr 8


Ο Βάινερ αναγκάζεται να ζητήσει συγνώμη από τον αμερικανικό λαό και από την γυναίκα του, δημόσια, μπροστά στις κάμερες, με την Χούμα Αμπεντίν στο πλευρό του.

Η Χούμα Αμπεντίν τον συγχώρησε και η στάση της θύμισε σε πολλούς την στάση της Χίλαρι απέναντι στα σκάνδαλα του Μπιλ Κλίντον.

H τρέλα του sexting -Πώς ο Βάινερ εξεδιώχθη από τους Κλίντον [εικόνες] | iefimerida.gr 9

Η τρίτη φορά που τον συνέλαβαν ήταν και η φαρμακερή. Κι αυτό γιατί δίπλα στο κρεβάτι του όπου κάνει sexting με μια πληθωρική άγνωστη καλλονή βρίσκεται ο γιός του. H Χούμα ανακοίνωσε ότι χωρίζουν και η ταφόπλακα των Κλίντον μπαίνει οριστικά πάνω του.

H τρέλα του sexting -Πώς ο Βάινερ εξεδιώχθη από τους Κλίντον [εικόνες] | iefimerida.gr 10
H τρέλα του sexting -Πώς ο Βάινερ εξεδιώχθη από τους Κλίντον [εικόνες] | iefimerida.gr 11
H τρέλα του sexting -Πώς ο Βάινερ εξεδιώχθη από τους Κλίντον [εικόνες] | iefimerida.gr 12


Αυτό που κάνει το σήριαλ καυτό για τους Αμερικανούς είναι ότι το όνομά του Weiner προφέρεται «βίνερ» που στην αργκό σημαίνει «λουκάνικο» κι αυτό προκαλεί γέλιο και υπονοούμενα στην περίπτωσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άντονι Βάινερ Κλίντον sexting
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ