ΗΠΑ: Κλόουν προσπαθούν να τραβήξουν παιδιά στο δάσος, έναντι χρημάτων - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Κλόουν προσπαθούν να τραβήξουν παιδιά στο δάσος, έναντι χρημάτων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι κάτοικοι του Greenville των ΗΠΑ ανησυχούν με την παρουσία κλόουν στην πόλη τους.

Πολλοί από αυτούς τους κλόουν επιχείρησαν ήδη να τραβήξουν τα παιδιά τους στο δάσος, προσφέροντάς τους χρήματα. Η αστυνομία αποφάσισε να πολλαπλασιάσει τη φύλαξη.
Η πόλη βρίσκεται στη Νότια Καρολίνα και οι τερατώδεις κλόουν έγιναν το φόβητρο των κατοίκων. Δεν πρόκειται για ταινία φρίκης του Στέφεν Κινγκ αλλά για μια φρικιαστική καθημερινότητα. Οι New York Times αναφέρουν ότι μια σχετική αναφορά έχει ήδη κατατεθεί στο γραφείο του σερίφη της πόλης.

ΗΠΑ: Κλόουν προσπαθούν να τραβήξουν παιδιά στο δάσος, έναντι χρημάτων | iefimerida.gr 0


Ολα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες, όταν τρομοκρατημένα παιδιά ανέφεραν στους γονείς τους ότι κάποιοι κλόουν είχαν προσπαθήσει να τα τραβήξουν στο δάσος και τους πρόσφεραν χρήματα. Οπως είπαν, «οι κλόουν ζουν σε μια καλύβα δίπλα σε λιμνούλα». Ο ένας από αυτούς, με μια μύτη που αναβοσβήνει, εθεάθη ένα βράδυ δίπλα σε έναν σωρό από σακούλες σκουπιδιών.

ΗΠΑ: Κλόουν προσπαθούν να τραβήξουν παιδιά στο δάσος, έναντι χρημάτων | iefimerida.gr 1

Πολλοί κάτοικοι αναφέρουν ότι ακούν τη νύχτα θόρυβο και κάποιοι χτυπούν την πόρτα τους. Μια γυναίκα που κατέθεσε στην τοπική αστυνομία, ανέφερε ότι είχε πιάσει κάποιους κλόουν με φώτα λέιζερ πράσινα στο δάσος «οι οποίοι μουρμούριζαν και έκαναν περίεργους θορύβους». Ο γιος της, όπως είπε, είχε δει δέκα περίπου κλόουν οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια.

ΗΠΑ: Κλόουν προσπαθούν να τραβήξουν παιδιά στο δάσος, έναντι χρημάτων | iefimerida.gr 2


Από την πλευρά της, η εφημερίδα The Guardian ανέφερε ότι ένας κλόουν εθεάθη ακριβώς δίπλα σε ένα σπίτι. Οι τοπικές αρχές δεν γνωρίζουν αν οι κάτοικοι της πόλης αντιμετωπίζουν έναν πραγματικό κίνδυνο ή αν πρόκειται για πλάσματα της φαντασίας τους. Αυτή τη στιγμή κανένα παιδί δεν έχει απαχθεί, αλλά ο σερίφης φοβάται ότι οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν την ασφάλεια στα χέρια τους. Πυροβολισμοί ακούστηκαν ήδη στην πόλη, μέσα από τα διαμερίσματα που βρίσκονται κοντά στο δάσος.

ΗΠΑ: Κλόουν προσπαθούν να τραβήξουν παιδιά στο δάσος, έναντι χρημάτων | iefimerida.gr 3
ΗΠΑ: Κλόουν προσπαθούν να τραβήξουν παιδιά στο δάσος, έναντι χρημάτων | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ κλόουν παιδιά πανικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ