«Ντροπή σου» - Το ξέσπασμα της συζύγου του 47χρονου παιδεραστή - iefimerida.gr

«Ντροπή σου» - Το ξέσπασμα της συζύγου του 47χρονου παιδεραστή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γυναίκα του Νίκου Σειραγάκη, μετά από μια ολόκληρη ζωή στην Κρήτη, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της και να φύγει μακριά με τα δύο της παιδιά, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν, αλλά και να μην στιγματιστούν εξαιτίας των πράξεων του παιδεραστή πατέρα τους.
«Ντροπή σου», μόνο αυτό βρήκε την δύναμη να πει η σύζυγος του 47χρονου παιδεραστή – εκπαιδευτικού, Νίκου Σειραγάκη, όταν τον αντίκρισε στις φυλακές.

Συγκλονισμένη τον ρωτούσε ξανά και ξανά αν είναι αλήθεια. Εκείνος είχε σκυμμένο το κεφάλι και δεν απαντούσε. Τότε, σύμφωνα με την εφημερίδα RealNews, του θύμισε ότι λίγες μέρες πριν το τραγικό συμβάν, παρακολουθούσαν μαζί στην τηλεόραση μια ταινία με παιδεραστές, με τον ίδιο να σχολιάζει αρνητικά την δράση τέτοιων ατόμων.

Η γυναίκα δεν άντεξε, έβαλε τα κλάματα και, φωνάζοντας «ντροπή σου», έφυγε τρέχοντας για τον δικηγόρο, προκριμένου να ασκήσει αγωγή διαζυγίου.

Τα παιδιά της επισκέπτονται καθημερινά παιδοψυχολόγο και έχουν ξεκινήσει μια νέα ζωή, ενώ σε όσους ρωτούν πώς είναι δυνατόν να μην είχε καταλάβει τίποτα η σύζυγος του Σειραγάκη για την νοσηρή του φύση, η απάντηση είναι μία «αν είχε αντιληφθεί κάτι τέτοιο θα άφηνε τα δύο ανήλικα παιδιά της μαζί του;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ