Πανικός στον αέρα - 28χρονος προσπάθησε να φιλήσει αεροσυνοδό και να ανοίξει την πόρτα κινδύνου [βίντεο] - iefimerida.gr

Πανικός στον αέρα - 28χρονος προσπάθησε να φιλήσει αεροσυνοδό και να ανοίξει την πόρτα κινδύνου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού ήταν οι επιβάτες της πτήσης της Alaska Airlines από τη Νέα Υόρκη προς το Σιάτλ, όταν ένας 28χρονος επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα κινδύνου και να επιτέθηκε στις αεροσυνοδούς.

Ο 28χρονος Τζόρνταν Φρατζιάκομο, έχοντας κάνει χρήση κοκαΐνης επιτέθηκε ξαφνικά στις αεροσυνοδούς προσπαθώντας να φιλήσει δύο κοπέλες ενώ πέταξε ποτά και αναψυκτικά στο πάτωμα.

Αμέσως σηκώθηκαν αρκετοί επιβάτες, οι οποίοι επιχείρησαν να τον συγκρατήσουν ενώ ο ίδιος σε έξαλλη κατάσταση επιχείρησε να ανοίξει και την πόρτα κινδύνου.

«Αν συνεχίσετε να με κρατάτε θα υπάρχουν προβλήματα», φώναζε ο 28χρονος, ο οποίος ήταν αδύνατο να ηρεμήσει.

Ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειώσει το αεροπλάνο πριν το Σιάτλ προκειμένου να συλληφθεί ο Φρατζιάκομο με την αεροπορική εταιρεία να επιβεβαιώνει το γεγονός με επίσημη ανακοίνωσή της.

Vid from girl on @AlaskaAir flight from NYC to Seattle, delayed bc officials say a man tried to open a door mid-air pic.twitter.com/Ym38Hu0qCz

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ