Ωρα ανανέωσης για το Hyundai i10 [εικόνες]

Η Hyundai, όπως έγραψε το «carzine.gr» ανανεώνει το επιτυχημένο μίνι της, το i10, που πλέον θα διαθέτει μια νέα μάσκα, την Cascading, που στην πορεία θα χρησιμοποιηθεί και στα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας.

Εκτός από τη μάσκα καινούργιος είναι ο εμπρός προφυλακτήρας με τα ξεχωριστά, στρογγυλά φώτα ημέρας, ενώ οι σχεδιαστές της Hyundai επενέβησαν τόσο στον πίσω προφυλακτήρα όσο και στα πίσω φώτα, καθώς και στο προφίλ του αυτοκινήτου, προκειμένου να γίνει πιο χαρακτηριστικό.

Στο εσωτερικό -ατού του i10 το μεγάλο πορτμπαγκάζ των 252 λίτρων- ξεχωρίζει πλέον η οθόνη των 7 ιντσών στη μέση του ταμπλό, που συνδυάζεται με ένα αναβαθμισμένο σύστημα infotainment και με δυνατότητες διασύνδεσης smartphones και μέσω Apple CarPlay και μέσω Android Auto.

Παράλληλα στα εξτρά υπάρχουν και συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και ασφάλειας, όπως αυτά της προειδοποίησης σύγκρουσης (FCWS) και διατήρησης λωρίδας (LDWS).

Από κει και πέρα οι μηχανικοί της Hyundai έχουν επέμβει στις ρυθμίσεις της ανάρτησης προκειμένου αυτή να είναι πιο ενδοτική αλλά και στο σύστημα διεύθυνσης για χάρη της ακρίβειας και της αμεσότητάς του.

Αντίθετα η γκάμα των κινητήρων συνεχίζει χωρίς αλλαγές, με τον τρικύλινδρο των 1.000 κυβικών και τον τετρακύλινδρο των 1.200.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος Hyundai i10 αυτοκίνητο ανανέωση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ