Ωρα ανανέωσης για το Hyundai i10 [εικόνες] - iefimerida.gr

Ωρα ανανέωσης για το Hyundai i10 [εικόνες]

Φωτογραφίες: Hyundai
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Hyundai, όπως έγραψε το «carzine.gr» ανανεώνει το επιτυχημένο μίνι της, το i10, που πλέον θα διαθέτει μια νέα μάσκα, την Cascading, που στην πορεία θα χρησιμοποιηθεί και στα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας.

Ωρα ανανέωσης για το Hyundai i10 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Εκτός από τη μάσκα καινούργιος είναι ο εμπρός προφυλακτήρας με τα ξεχωριστά, στρογγυλά φώτα ημέρας, ενώ οι σχεδιαστές της Hyundai επενέβησαν τόσο στον πίσω προφυλακτήρα όσο και στα πίσω φώτα, καθώς και στο προφίλ του αυτοκινήτου, προκειμένου να γίνει πιο χαρακτηριστικό.

Ωρα ανανέωσης για το Hyundai i10 [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στο εσωτερικό -ατού του i10 το μεγάλο πορτμπαγκάζ των 252 λίτρων- ξεχωρίζει πλέον η οθόνη των 7 ιντσών στη μέση του ταμπλό, που συνδυάζεται με ένα αναβαθμισμένο σύστημα infotainment και με δυνατότητες διασύνδεσης smartphones και μέσω Apple CarPlay και μέσω Android Auto.

Ωρα ανανέωσης για το Hyundai i10 [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Παράλληλα στα εξτρά υπάρχουν και συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και ασφάλειας, όπως αυτά της προειδοποίησης σύγκρουσης (FCWS) και διατήρησης λωρίδας (LDWS).

Ωρα ανανέωσης για το Hyundai i10 [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Από κει και πέρα οι μηχανικοί της Hyundai έχουν επέμβει στις ρυθμίσεις της ανάρτησης προκειμένου αυτή να είναι πιο ενδοτική αλλά και στο σύστημα διεύθυνσης για χάρη της ακρίβειας και της αμεσότητάς του.

Ωρα ανανέωσης για το Hyundai i10 [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Αντίθετα η γκάμα των κινητήρων συνεχίζει χωρίς αλλαγές, με τον τρικύλινδρο των 1.000 κυβικών και τον τετρακύλινδρο των 1.200.

Ωρα ανανέωσης για το Hyundai i10 [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος Hyundai i10 αυτοκίνητο ανανέωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ