Στο Παγκράτι τραυμάτισαν γυναίκα με μαχαίρι για να της πάρουν την τσάντα - iefimerida.gr

Στο Παγκράτι τραυμάτισαν γυναίκα με μαχαίρι για να της πάρουν την τσάντα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις δύο και μισή τα ξημερώματα, στο Παγκράτι, στην οδό Γρηγορίου Θεολόγου, άγνωστος τραυμάτισε στο πρόσωπο με μαχαίρι Ελληνίδα και της έκλεψε την τσάντα. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Για ακόμη μία ημέρα χθες συνεχίστηκε το μπαράζ ληστειών στην Αθήνα, με ένοπλους δράστες να «χτυπούν» καταστήματα και πολίτες.

Στον Χολαργό, στη συμβολή των οδών Τερψιχόρης κια Μπουμπουλίνας λίγο μετά τις έξι το απόγευμα ένοπλος εισέβαλε σε κατάστημα και με την απειλή όπλου αφαίρεσε χρηματικό ποσό και στη συνέχεια διέφυγε με μοτοσικλέτα, όπου τον περίμενε άγνωστος συνεργός του.

Την ίδια περίπου ώρα, στη Νίκαια, στη συμβολή των οδών Αγησιλάου και Σμύρνης, δύο άγνωστοι μπήκαν σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν τα χρήματα των ταμείων.

Στις δύο τα μεσάνυχτα, στην Κυψέλη, στην οδό Αγίας Ζώνης, δύο άγνωστοι μπούκαραν σε ψητοπωλείο και με την απειλή αυτόματων όπλων άδειασαν το ταμείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ