Πάτησε Ελλάδα ο Καρντόσο - Υπογράφει στον Ολυμπιακό για 2 εκατ. ευρώ το χρόνο - iefimerida.gr

Πάτησε Ελλάδα ο Καρντόσο - Υπογράφει στον Ολυμπιακό για 2 εκατ. ευρώ το χρόνο

Φωτογραφίες: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον ο Οσκαρ Καρντόσο, ο οποίος σήμερα θα υπογράψει στους ερυθρόλευκους, ολοκληρώνοντας μια σούπερ μεταγραφική επιτυχία για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Παραγουανός έφτασε λίγο μετά τις 12:00 το μεσήμερι με πτήση από την Κωνσταντινούπολη, στην οποία βρέθηκε χθες προκειμένου να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με την Τραμπζονσπόρ.

Ο 33χρονος επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με τον Ολυμπιακό, με το κασέ του να ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Καρντόσο, ξεκίνησε την καριέρα του στην Ασουνσιόν και δύο χρόνια μετά πήρε μεταγραφή για τη Νιούελς Όλντ Μπόις όπου σε 33 εμφανίσεις σημείωσε 21 γκολ.

Ακολούθησε η μεταγραφή στην Μπενφίκα. Στην Πορτογαλία έμεινε για 7 χρόνια σκοράροντας 112 φορές σε 175 συμμετοχές και το 2014 μετακόμισε στην Τραμπζονσπόρ και την Τουρκία όπου σε 50 εμφανίσεις πέτυχε 25 γκολ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οσκαρ Καρντόσο Ολυμπιακός μεταγραφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ