Στάση εργασίας σήμερα στον «Ευαγγελισμό» - iefimerida.gr

Στάση εργασίας σήμερα στον «Ευαγγελισμό»

Φωτογραφία: Eurokinissi/Βάιος Χασιαλής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στάση εργασίας, σήμερα Τετάρτη, από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ. και συγκέντρωση στις 11.30 στα επείγοντα, θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός».

Οι απασχολούμενοι στην καθαριότητα, την εστίαση και τη φύλαξη διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή δεδουλευμένων τριών μηνών.

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου επισημαίνει: «Την ώρα που κυβέρνηση, Υπουργείο Υγείας και διοίκηση του νοσοκομείου θριαμβολογούσαν εδώ και καιρό ότι δήθεν τέλειωσε η εκμετάλλευση των εργολάβων κι όλα τα προβλήματα των εργαζομένων θα λυθούν με τις ατομικές συμβάσεις, εμείς προειδοποιούσαμε ότι μέλημά τους δεν ήταν τα δικαιώματα των συναδέλφων αλλά η περαιτέρω μείωση του κόστους της εργατικής δύναμης, ελαχιστοποιώντας ακόμα περισσότερο τις εργασιακές σχέσεις».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ