Παραδόθηκε στην αστυνομία ο 15χρονος που μαχαίρωσε αστυνομικό στο Αίγιο - iefimerida.gr

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο 15χρονος που μαχαίρωσε αστυνομικό στο Αίγιο

Φωτογραφία: Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ασφάλεια Αιγίου παραδόθηκε ο 15χρονος, που μαχαίρωσε τα ξημερώματα της Τρίτης αστυνομικό και αναζητείτο για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αυτού.

Πληροφορίες του thebest, αναφέρουν πως ο ανήλικος εμφανίστηκε στην αστυνομία με τον δικηγόρο του στις 19:50, το βράδυ της Τρίτης.

Ο αστυνομικός κατά τη διάρκεια περιπολίας επιχείρησε να ελέγξει το δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, στο οποίο επενέβαιναν δύο ανήλικοι.

Ο οδηγός του δίκυκλου ανέπτυξε ταχύτητα, προκείμενου να διαφύγει, ενώ όταν εντοπίστηκε εκ νέου, μπήκε σε στενό δρόμο κατορθώνοντας να διαφύγει από το οπτικό πεδίο του αστυνομικού, ο οποίος στάθμευσε το περιπολικό, με σκοπό να προσεγγίσει το σημείο πεζός.

Οι ανήλικοι μη θέλοντας ο αστυνομικός να κατέβει από το περιπολικό, ανέπτυξαν ταχύτητα και προσέκρουσαν στην πόρτα αυτού, την ώρα που ο αστυνομικός προσπαθούσε να βγει. Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός του αστυνομικού στο μέτωπο.

Ο αστυνομικός θέλοντας να πιάσει τον οδηγό του δίκυκλου, δέχθηκε επίθεση από τον συνεπιβάτη του με γροθιές, ενώ στη συνέχεια τον μαχαίρωσε, τραυματίζοντάς τον στον θώρακα, λίγα εκατοστά μακριά από την καρδιά.

Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στην Χειρουργική του ΠΓΝΠ εκτός κινδύνου.

Το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθησαν οι γονείς του 15χρονου με την κατηγορία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 15χρονος αστυνομικός Αίγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ