Αγνώριστη η Ρενέ Ζελβέγκερ σε εξώφυλλο περιοδικού [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγνώριστη η Ρενέ Ζελβέγκερ σε εξώφυλλο περιοδικού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπη με άλλη μια έντονη συζήτηση για το πόσες πλαστικές έχει κάνει και αν έχουν πετύχει είναι η Ρενέ Ζελβέγκερ η οποία ποζάρει ομολογουμένως αγνώριστη για το εξώφυλλο του περιοδικού «American Way for American Airlines».

Στη φωτογράφιση η 47χρονη ηθοποιός ποζάρει φορώντας ένα πλεκτό κοντό φόρεμα με πολύχρωμα μοτίβα και ένα αφοπλιστικό χαμόγελο.

Αγνώριστη η Ρενέ Ζελβέγκερ σε εξώφυλλο περιοδικού [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Η διάσημη ηθοποιός που απείχε από τον κινηματογράφο τα τελευταία 6 χρόνια επιστρέφει φέτος στην μεγάλη οθόνη με τον ρόλο που την έκανε διάσημη και δεν είναι άλλος από αυτόν της γλυκούλας και λίγο παχιάς Μπρίτζετ Τζόουνς.
«Λαχτάρισα τη δημιουργική διαδικασία. Σταμάτησα να κάνω ταινίες γιατί ένιωθα ότι εισπράττω περισσότερη κούραση παρά ανταμοιβή. Ήταν λόγω του τρόπου με τον οποίο ζούσα τη ζωή μου. Δεν νομίζω ότι μπορείς να είσαι καλός σε ένα δημιουργικό μέσο, αν δεν νιώθεις ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που σου δίνεται. Τώρα όλο αυτό άρχισε να μου λείπει και γι αυτό ένιωσα έτοιμη να επιστρέψω».

Αγνώριστη η Ρενέ Ζελβέγκερ σε εξώφυλλο περιοδικού [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Στην νέα της ταινία η Ρενέ πρωταγωνιστεί δίπλα στον Κόλιν Φέρθ και τον νέο συμπρωταγωνιστή της Πάτρικ Ντέμπσεϊ με την υπόθεση να επικεντρώνεται γύρω από το δίλημμα ποιος είναι τελικά ο πατέρας του παιδιού της.

Πηγή: Daily Mail
Πηγή φωτογραφιών: Brian Bowen Smith/American Way Magazine

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρενέ Ζελβέγκερ ταινία πλαστικές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ