Εξαλλοι στη FIFA με την ΕΠΟ - Ζήτησαν συγγνώμη από τις ομάδες της Super League - iefimerida.gr

Εξαλλοι στη FIFA με την ΕΠΟ - Ζήτησαν συγγνώμη από τις ομάδες της Super League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόφαση της ΕΠΟ να ματαιώσει την συνάντηση που είχε ζητήσει η FIFA με τις ομάδες της Super League προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα διαιτησίας, εξόργισε τους ανθρώπους της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, οι οποίοι δεν έξεραν πως να δικαιολογηθούν στους εκπροσώπους των ΠΑΕ.

Η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, με τον απεσταλμένο της στην Ελλάδα Κωστάκη Κουτσοκούμνη αλλά και ένα ολόκληρο επιτελείο ανθρώπων, θέλησε να δώσει λύση μια και καλή στα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κατά τη χθεσινή συνάντηση μάλιστα, ο εκπρόσωπος της FIFA ζήτησε από τον Γιώργο Γκιρτζίκη να υπάρξει απόλυτη εναρμόνιση των κανονισμών με αυτούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας ενώ σήμερα ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση και με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ της Super League, παρουσία της ηγεσίας της ΕΠΟ.

Ωστόσο, 20 λεπτά πριν το καθορισμένο ραντεβού, μέσω email, η ΕΠΟ αποφάσισε να ματαιώσει τη συνάντηση και ενώ αρκετοί εκπρόσωποι των ομάδων βρίσκονται ήδη στον περιβάλλοντα χώρο.

Βγαίνοντας ο κ.Κουτσοκούμνης, δεν ήξερε τι να πει στους ανθρώπους των ομάδων, τονίζοντας τους πως και αυτός ενημερώθηκε την τελευταία στιγμή.

«Δεν υπάρχει συνάντηση! Είμαστε το ίδιο έκπληκτοι με εσάς. Δεν ξέρουμε τι να πούμε… Η ΕΠΟ μας είπε ότι αρνείται να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στο καταστατικό της, κάτι που χρειάζεται ώστε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στο θέμα της διαιτησίας. Η ΕΠΟ αρνείται οποιαδήποτε αλλαγή! Σας ζητάμε συγγνώμη για αυτήν την εξέλιξη. Αποχωρούμε και θα πάμε στη βάση μας για να συζητήσουμε με τα αρμόδια όργανά μας και να πάρουμε τις αποφάσεις μας για το ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της διεθνούς αντιπροσωπείας όπως μετέφερε το sportfm.gr.

Λίγο αργότερα μάλιστα ο κ.Κουτσοκούμνης συνάντηση τον Σταύρο Κοντονή, από τη συνάντηση των οποίων υπήρξε η δέσμευση να μην υπάρξει η παραμικρή διαρροή πριν ληφθούν αποφάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΟ Fifa γιωργος γκιρτζίκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ