Μονόδρομος πλέον ο ορισμός διοικούσας επιτροπής στην ΕΠΟ - iefimerida.gr

Μονόδρομος πλέον ο ορισμός διοικούσας επιτροπής στην ΕΠΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ματαίωση της συνάντησης των εκπροσώπων της FIFA, με τις ομάδες της Super League και των ανθρώπων της ΕΠΟ με απόφαση του Γιώργου Γκιρτζίκη, προκάλεσε την έκπληξη του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος θα συναντήσει εντός της ημέρας τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Ο εκπρόσωπος της FIFA, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν πληροφορήθηκε πως η συνάντηση, την οποία είχε ζητήσει η ίδια η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ματαιώθηκε.

Οπως ανέφερε ο ίδιος στους εκπροσώπους Τύπου που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ, η ελληνική ομοσπονδία δεν έδωσε τη συναίνεσή της με αυτή τη συνάντηση αφού όποια απόφαση θα έβγαινε δεν θα την έβρισκε σύμφωνη.

Πλέον θεωρείται δεδομένο πως ο Σταύρος Κοντονής στη συνάντηση που θα έχει με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, θα ζητήσει να οριστεί διοικούσα επιτροπή μέχρι την ημέρα των εκλογών στην ΕΠΟ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ