Αγωγές κατά Alpha και ΣΚΑΪ προανήγγειλε ο Μαντζουράνης - iefimerida.gr

Αγωγές κατά Alpha και ΣΚΑΪ προανήγγειλε ο Μαντζουράνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη σε βάρος των καναλιών Alpha και ΣΚΑΪ για μετάδοση ψευδών ειδήσεων που θίγουν την υπόληψή του γνωστοποίησε ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ.

«Θα τα πούμε στις δικαστικές αίθουσες, θα κάνω αγωγή σε βάρος και των δύο, είναι ψευδείς οι αναφορές τους και αυτό προσβάλλει την επαγγελματική μου υπόληψη», ανέφερε.

Ο κ. Μαντζουράνης, ο οποίος είναι νομικός σύμβουλος του Δημοσίου στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, διέψευσε ότι είναι δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και σε σχετική δήλωσή του υπογραμμίζει:

«Ουδέποτε υπήρξα και ούτε είμαι δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, σε καμία υπόθεση. Είμαι δικηγόρος του συγκατηγορουμένου του Θεόδωρου Κουρίδη, επίσης δικηγόρου. Τουναντίον, είμαι συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Κοντομηνά στην ποινική υπόθεση που αφορά το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και στην ποινική υπόθεση για φοροδιαφυγή.

Αυτό δεν αποτελεί ασυμβίβαστο και δεν με εμπόδισε να πράξω το καθήκον μου ως δικηγόρος και στις δύο άσχετες μεταξύ τους υποθέσεις, δηλαδή την υπεράσπιση των συμφερόντων του δημοσίου στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών και τις ποινικές υποθέσεις του κυρίου Δημήτρη Κοντομηνά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντζουράνης alpha ΣKAΪ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ