Τραμπ σε Κλίντον: Δώσε λεπτομερή στοιχεία για την κατάσταση της υγείας σου - iefimerida.gr

Τραμπ σε Κλίντον: Δώσε λεπτομερή στοιχεία για την κατάσταση της υγείας σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα διαδικτυακή επίθεση εναντίον της Χίλαρι Κλίντον εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο δισεκατομμυριούχος συνέχισε να εγείρει ερωτήματα σχετικά με την υγεία της Κλίντον, παρά το γεγονός ότι η ίδια διέψευσε τις φήμες που προήλθαν από το αντίπαλο... στρατόπεδο και τη θέλουν βαριά άρρωστη.

Αυτή τη φορά, ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ προκάλεσε τη Χίλαρι να δημοσιοποιήσει τον ιατρικό της φάκελο, γράφοντας στο Τwitter: Θεωρώ ότι και οι δύο υποψήφιοι πρέπει να δώσουν στη δημοσιότητα, λεπτομερή ιατρικά στοιχεία. Εγώ δεν έχω πρόβλημα, η Χίλαρι έχει;

Τραμπ σε Κλίντον: Δώσε λεπτομερή στοιχεία για την κατάσταση της υγείας σου | iefimerida.gr 0

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα, η υποψήφια των Δημοκρατικών δέχεται επιθέσεις για την κατάσταση της υγείας της. Πριν λίγες ημέρες, Τζον Τζάγκερς, ο οποίος τρέχει την εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ στο Μέριλαντ και τη Βόρεια Βιρτζίνια, ισχυρίστηκε πως η Χίλαρι Κλίντον προσπαθεί να κρύψει τη σοβαρή ασθένεια της, «φορώντας ένα μάλλινο παλτό στο Nantucket Island, στα τέλη Αυγούστου». Μια ασθένεια που θα της στερήσει και τη ζωή όπως επεσήμανε ο Τζάγκερς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Χίλαρι Κλίντον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ