Η μόδα πλέον δεν έχει εποχές -Βελούδινο φόρεμα το καλοκαίρι, η νέα hot τάση - iefimerida.gr

Η μόδα πλέον δεν έχει εποχές -Βελούδινο φόρεμα το καλοκαίρι, η νέα hot τάση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τελευταία χρόνια η μόδα βάζει τέλος στα κλισέ... εποχικά μοτίβα ή ακόμη και υφάσματα. Ο κανόνας που ήθελε τα φλοράλ να φοριούνται μόνο καλοκαίρι δεν ισχύει, όπως δεν ισχύει και ο κανόνας ότι τα πλεκτά φοριούνται μόνο το χειμώνα.

Τώρα καταρρίπτεται και ένας ακόμη: Αυτός που θέλει το βελούδο να φοριέται μόνο το χειμώνα!

Οπως έχουμε ξαναγράψει το βελούδο θα είναι η μεγάλη επιστροφή του φετινού χειμώνα, η απόλυτη τάση που θα φορεθεί από την κορυφή ως τα νύχια, αφού θα δούμε όχι βελούδινα ρούχα αλλά και παπούτσια!

Και με την κατάργηση των εποχών στη μόδα δεν είναι λίγες οι γυναίκες που έχουν ήδη αρχίσει να υιοθετούν τη νέα τάση.

Η Τέιλορ Σουίφτ πριν ένα μήνα έκανε την αρχή, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της σε έξοδό της με ένα υπέροχο βελούδινο μαύρο φόρεμα Bec & Bridge’s την ώρα που η θερμοκρασία είχε σκαρφωαλώσει στους 31 βαθμούς Κελσίου Και όχι δεν είχε συνδυάσει το σύνολο με μπότες, αλλά με φλατ πέδιλα!

Δείτε φωτογραφίες της Τέιλορ Σουίφτ από την εν λόγω εμφάνισή της και άλλες σταρ με βελούδινα φορέματα μέσα στο καλοκαίρι στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα βελούδινο φόρεμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ