Τι απάντησε η επιτροπή τηλεοπτικών αδειών στις αιτιάσεις των υποψηφίων - iefimerida.gr

Τι απάντησε η επιτροπή τηλεοπτικών αδειών στις αιτιάσεις των υποψηφίων

Φωτογραφία: Παντελής Σάιτας/ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστολή έστειλε το βράδυ της Παρασκευής, η πενταμελής επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού, και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στους 9 εκπροσώπους των εταιρειών που διαγωνίζονται για μια τηλεοπτική άδεια.

Σύμφωνα με την επιστολή, η οποία έρχεται να απαντήσεις στις αιτιάσεις των εταιρειών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, το ηλεκτρονικό σύστημα που θα χρησιμοποιηθεί στην δημοπρασία, παραλήφθηκε από την αρμόδια επιτροπή στις 25 Αυγούστου, δηλαδή την ίδια ημέρα που έγινε και η παρουσίασή του στους υποψηφίους.

Η επιστολή επισημαίνει ότι κατόπιν ελέγχου του ηλεκτρονικού συστήματος που έγινε, διαπιστώθηκε ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις που ορίζει η σχετική προκήρυξη και ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την αρτιότητα και την ασφάλεια της λειτουργίας του.

Παράλληλα, τα στελέχη της επιτροπής διευκρινίζουν ότι η πιστοποίηση του συστήματος αφορά την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας καθώς και ότι για την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα χρησιμοποιηθεί η δομημένη καλωδίωση του κτιρίου της ΓΓΕΕ.

Στην επιστολή επίσης διευκρινίζεται ότι πρόσβαση στο σύστημα θα έχει η επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού, τα μέλη της ομάδας υποστήριξης και οι τεχνικοί της αναδόχου εταιρείας οι οποίοι θα βρίσκονται στην κεντρική αίθουσα της δημοπρασίας.

Τέλος, τονίζει ότι ο κεντρικός εξυπηρετητής του συστήματος θα είναι κλειδωμένος σε ειδικό χώρο, ενώ το «computer room» του κτιρίου θα είναι σφραγισμένο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ