Όταν η ακραία υποψήφια του Tea Party «τα άκουσε» από 8χρονο αντιρατσιστή [βίντεο] - iefimerida.gr

Όταν η ακραία υποψήφια του Tea Party «τα άκουσε» από 8χρονο αντιρατσιστή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προ εκπλήξεως βρέθηκε η υποψήφια για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Μισέλ Μπάχμαν, στέλεχος και του «Κόμματος του Τσαγιού», όταν ένας οκτάχρονος σε εκδήλωσή της τήν πλησίασε και τής «τα έψαλε» για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει κάνει στο παρελθόν για τους ομοφυλόφιλους.

Στο βίντεο φαίνεται η μητέρα και το αγοράκι να πλησιάζουν την κ. Μπάχμαν προκειμένου ο 8χρονος Ελάιτζα να της μιλήσει. Αρχικά αυτός ντρέπεται και η Μισέλ Μπάχμαν τον παροτρύνει, χωρίς φυσικά να έχει ιδέα για το τι θα της πει, να τής μιλήσει. Τελικά ο μικρός βρήκε το θάρρος και της είπε «Η μαμά μου είναι γκέι, αλλά δεν χρειάζεται «επιδιόρθωση» κυρία Μπάχμαν».

Η υποψήφια για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών έμεινε όπως αναμενόταν άφωνη, και αρκέστηκε στο να του πει, «Οk, bye bye»...

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της παρουσίασης της αυτοβιογραφίας της Μπάχμαν, «Core of Conviction», σε ένα βιβλιοπωλείο στην Νότια Καρολίνα.

Η 56χρονη Γερουσιατής από την Μινεσότα έχει πολλές φορές ταχθεί ενάντια στους γάμως ομοφυλοφίλων, ενώ έχει επίσης υποστηρίξει πως οι ομοφυλόφιλοι είναι «άνθρωποι που χρειάζονται επιδιόρθωση». Δεν δίστασε επίσης να τους πει πως είναι «κομμάτι του Σατανά που η ζωή τους δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία αποξένωση», οι οποίοι θα λυτρωθούν από την «αμαρτία» τους μόνο με προσευχή.

Στο επίμαχο βίντεο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα YouTube, η (λεσβία) μητέρα του Ελάιτζα γράφει στα σχόλια πως «λατρεύω το βλέμμα της Μισέλ Μπάχμαν, την ώρα που ο γιος μου σκύβει στο αυτί της και της μιλάει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ