Στέλνουν τον Καρντόζο στον Ολυμπιακό - Ξεκαθαρίζει την επόμενη εβδομάδα [βίντεο] - iefimerida.gr

Στέλνουν τον Καρντόζο στον Ολυμπιακό - Ξεκαθαρίζει την επόμενη εβδομάδα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Όσκαρ Καρντόζο είναι ο Ολυμπιακός, όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου αλλά και από τις δηλώσεις στελέχους της διοίκησης της Τραμπζονσπόρ.

Την μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά την απόκτηση του Μάρκο Μαρίν, την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και την πιθανότατα απόκτηση του Ταρίκ Ελιονούσι, ετοιμάζεται να αποκτήσει και τον έμπειρο επιθετικό Όσκαρ Καρντόζο.

Ο 33χρονος Παραγουανός, ο οποίος εκτόξευσε το όνομά του όσο αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μπενφίκα σημειώνοντας 112 γκολ σε 175 συμμετοχές, βρίσκεται από το 2014 στην Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ με την οποία έχει σκοράρει 25 γκολ σε 50 συμμετοχές.

Ο Καρντόζο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό όπως και η Τραμπζονσπόρ, η οποία δεν εμφανίζεται καθόλου αρνητική να πουλήσει τον παίκτη. Αυτό άλλωστε επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Οντέρ Μπουλμπούλογλου, μιλώντας σε τουρκικά μέσα. «Υπάρχουν συζητήσεις με αρκετές ομάδες.Μία από αυτές είναι και ο Ολυμπιακός. Είναι πολύ πιθανό να κλείσει στον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την εβδομάδα που έρχεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ