Στους ομίλους ο ΠΑΟ – Δεν... τρόμαξε στην Δανία (1-1) και πέρασε [βίντεο] - iefimerida.gr

Στους ομίλους ο ΠΑΟ – Δεν... τρόμαξε στην Δανία (1-1) και πέρασε [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι Δανοί να δημιούργησαν «καυτή» και εχθρική ατμόσφαιρα για τον Παναθηναϊκό, αλλά η ελληνική ομάδα έκανε το καθήκον της και πέρασε.

Μετά το 3-0 στην Λεωφόρο οι «πράσινοι» σε ένα δύσκολο πρώτο 45λεπτο είδαν την Μπρόντμπι να κυριαρχεί και να προηγείται με τον Μουχτάρ στο 35'.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟ διαχειρίστηκε πιο σωστά και ψύχραιμα τον αγώνα και τελικά στο 65' η πρόκριση... τελείωσε. Ο Ιβάνοφ με ωραία κεφαλιά ισοφάρισε και έδιωξε το άγχος με τον ΠΑΟ να παίρνει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Μπρόντμπι (Αλεξάντερ Ζόρνινγκερ): Τόπελ - Χολστ (67’ Ουρένια), Χέρμανσον, Ρόκερ, Λάρσον - Νόργκααρντ, Πίρι (75’ Κόρλου), Χιουλσάγκερ - Μούχταρ - Βίλτσεκ, Πούκι (83’ Γιάκομπσεν).

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ - Κουτρουμπής, Μολέδο, Ιβανόφ - Μέστο, Ζέκα, Λεντέσμα (59’ Λουντ), Χουλτ (86’ Βιγιαφάνιες)- Ιμπάρμπο (46’ Λέτο), Γουακάσο - Μπεργκ.

ΤΑ ΓΚΟΛ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Μπροντμπι Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ