Θα ακουμπούσατε ποτέ τον καυτό καφέ σας πάνω σε μια Ferrari; [εικόνες] - iefimerida.gr

Θα ακουμπούσατε ποτέ τον καυτό καφέ σας πάνω σε μια Ferrari; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν θέλετε να αποκτήσετε μια Ferrari αλλά δεν έχετε τα 170 000 ευρώ που κοστίζει, τότε μπορεί να θέλετε να ξοδέψετε μόνο 11000 ευρώ και να πάρετε μια Ferrari για να τη βάλετε στο σαλόνι σας!
Ο Ιταλός σχεδιαστής επίπλων Τσάρλι Μορινέλι, που έχει την έδρα του στο Λος Άντζελες, δέχτηκε πρόσφατα την επίσκεψη ενός πολύ απαιτητικού πελάτη που του ζήτησε να του φτιάξει ένα πρωτότυπο τραπεζάκι για το σαλόνι του, που όμοιό του να μην υπάρχει στον κόσμο. Ο Μορινέλι ύστερα από πολλή σκέψη αποφάσισε να του φτιάξει ένα τραπεζάκι που μέσα σε μια γυάλινη προθήκη κρύβει μια ολόκληρη τρακαρισμένη Ferrari, το οποίο και πούλησε στον πελάτη του για 11000 ευρώ.
Ο Μορινέλι δήλωσε ότι δυσκολεύτηκε πολύ να βρει μια τρακαρισμένη Ferrari που να είναι τελείως κατεστραμμένη και τελικά εντόπισε μία σε ένα γκαράζ.

Θα ακουμπούσατε ποτέ τον καυτό καφέ σας πάνω σε μια Ferrari; [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Θα ακουμπούσατε ποτέ τον καυτό καφέ σας πάνω σε μια Ferrari; [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ