H Lloyds έστειλε τους Βρετανούς τραπεζίτες σε σχολή κωμωδίας - iefimerida.gr

H Lloyds έστειλε τους Βρετανούς τραπεζίτες σε σχολή κωμωδίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκαλεί στην Βρετανία η είδηση πως ο μεγάλος τραπεζικός οίκος Lloyds αποφάσισε να στείλει τους διευθυντές των τραπεζών του σε σχολή κωμωδίας.
Την είδηση δημοσιεύει η βρετανική Huffington Post που αναφέρει χαρακτηριστικά «τώρα θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος».
Σύμφωνα με το άρθρο η Lloyds πήρε αυτή την απόφαση καθώς οι τραπεζίτες εδώ και καιρό, αλλά ειδικά το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει το αγαπημένο θέμα των ανεκδότων και θύματα σκληρής σάτιρας. Αυτό τους προκαλεί μεγάλο στρες. Μάλιστα πρόσφατα μεγαλοστέλεχος της Lloyds που παίρνει ετήσιο μισθό 8,2 εκατομμύρια λίρες, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την θέση του λόγω στρες και κούρασης.
Έτσι η Lloyds αποφάσισε να διοργανώσει διήμερα workshops σε εβδομαδιαία βάση για έξι μήνες για τα στελέχη της στο The Comedy School για να τους βοηθήσει να ενισχύσουν την ηγετική τους ικανότητα και ελπίζει πως οι τραπεζίτες θα γίνουν πιο επικοινωνιακοί. Το The Comedy School του Λονδίνου ασχολείται κυρίως με το να βοηθά μέσω του χιούμορ να χαλαρώσουν οι πολίτες και να αισθανθούν καλύτερα με τον εαυτό τους. Για αυτό και ασχολείται κυρίως με φυλακισμένους αλλά και με συγκεκριμένες ασθενείς κοινωνικά ομάδες μέσω φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.
Το άρθρο αναφέρει και αρκετά ανέκδοτα που κυκλοφορούν στην Αγγλία για τους τραπεζίτες όπως το
«Σε τι διαφέρει μια νεκρή γάτα στην μέση του δρόμου, από έναν νεκρό τραπεζίτη; Γύρω από την γάτα υπάρχουν ίχνη από λάστιχα που φρέναραν», αλλά και πιο... σκληρά όπως «Μικρός ρώτησα τον μπαμπά μου αν οι πόρνες έχουν παιδιά και αυτός μου απάντησε: 'Και από πού νομίζεις ότι βγαίνουν οι τραπεζίτες'» ενώ το άρθρο παραθέτει και ατάκες που στέλνουν οι Βρετανοί στο hushtag με ανέκδοτα για τους τραπεζίτες που έχει δημιουργηθεί στο twitter

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ