Τραγωδία στην Αίγινα: Εξώδικο της οικογένειας της 5χρονης στο Λιμενικό -9 ερωτήματα - iefimerida.gr

Τραγωδία στην Αίγινα: Εξώδικο της οικογένειας της 5χρονης στο Λιμενικό -9 ερωτήματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εννιά ερωτήματα που ζητούν άμεσες απαντήσεις για την τραγωδία στην Αίγινα θέτει ο δικηγόρος της οικογένειας Κατιφέ, Αλέξης Κούγιας, στον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος.

Σε εξώδικη διαμαρτυρία που έστειλε ο κ. Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί την πλευρά των θυμάτων, προς τον αρχηγό του Λιμενικού εντός 24 ωρών να απαντηθούν τα παρακάτω ερωτήματα:

1. Πού ευρίσκετο το σκάφος ΝΤΟΥΕΝΤΕ κατά το χρόνο του εγκλήματος;

2. Ποιοι πράγματι επέβαιναν σε αυτό;

3. Ποιο ήταν οι χειριστές των εξωλεμβίων φουσκωτών σκαφών, τα οποία φυγάδευσαν το δράστη και τους πράγματι επιβαίνοντες;

4. Ποιοι εμφανίζονται στην κατάσταση επιβαινόντων, η οποία θα πρέπει να υπάρχει σε κάθε Λιμεναρχείο;

5. Πότε ανεχώρησε από το σημείο, όπου ευρίσκετο το σκάφος ΝΤΟΥΕΝΤΕ;

6. Ποια πορεία ακολούθησε το ως άνω σκάφος μέχρι σήμερα;

7. Πού βρίσκεται σήμερα;

8. Ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του σκάφους;

9. Για ποιο λόγο οι λιμενικές αρχές Αίγινας, ενώ πληροφορήθηκαν από το Θρασύβουλο Λυκουρέζο πώς έγινε η διαφυγή του, δεν ασχολήθηκαν καθόλου, έστω κάνοντας μια τυπική έρευνα στο συγκεκριμένο σκάφος, για να διαπιστώσουν αμέσως ποιοι ευρίσκοντο μέσα σε αυτό κατά το έγκλημα;”.

Στο εξώδικο ο Αλέξης Κούγιας καλεί τον επικεφαλής του Λιμενικού Σώματος να δώσει απαντήσεις εντός 24 ωρών εγγράφως. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Επειδή είστε ο επικεφαλής του Λιμενικού Σώματος, το οποίο διενήργησε την αστυνομική προανάκριση, αιτούμαι όπως άμεσα εντός 24 ωρών από τη λήψη του παρόντος εγγράφου μου απαντήσετε εγγράφως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κούγιας εξώδικο Λιμενικό Αίγινα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ