Αυστραλία: Δολοφόνησε σερβιτόρα φωνάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ» - iefimerida.gr

Αυστραλία: Δολοφόνησε σερβιτόρα φωνάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας άνδρας γαλλικής καταγωγής εισέβαλε σ' ένα χόστελ στο Κουίνσλαντ της Αυστραλία και φωνάζοντας "Αλλαχού Ακμπάρ" σκόρπισε τον τρόμο, σκοτώνοντας μια 21χρονη σερβιτόρα και τραυματίζοντας έναν Βρετανό.


Ο 29χρονος εισέβαλε στο στο Home Hill, κρατώντας ένα μαχαίρι στο χέρι του και σε κατάσταση σοκ άρχισε να μαχαιρώνει όποιον έβρισκε μπροστά του, με πρώτο θύμα την άτυχη Mia Ayliffe-Chung, που έχασε τη ζωή της ακαριαία.
Το άλλο θύμα είναι ένας 30χρονος άνδρας, επίσης Βρετανός, ο οποίος παλεύει για τη ζωή του, καθώς είναι βαριά τραυματισμένος.

Αυστραλία: Δολοφόνησε σερβιτόρα φωνάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ» | iefimerida.gr 0

Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, λόγω των τραυμάτων που έφερε από την προσπάθεια των αξιωματικών να τον ακινητοποιήσουν. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, ο 29χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είναι εξαρτημένος σε ναρκωτικές ουσίες.

Αυστραλία: Δολοφόνησε σερβιτόρα φωνάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ» | iefimerida.gr 1

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί και πλησίασαν το σημείο της επίθεσης ήρθαν αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα, καθώς έξω από το χόστελ βρέθηκε νεκρός ένας σκύλος, ενώ στο εσωτερικό του υπήρχαν αίματα παντού από την δολοφονία της 21χρονης.

Αυστραλία: Δολοφόνησε σερβιτόρα φωνάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ» | iefimerida.gr 2

Την ώρα που μεταφέρονταν από τις Αρχές, ο δράστης φώναζε "Αλλαχού Ακμπάρ", ωστόσο δεν έχουν, ακόμη, διευκρινιστεί τα αίτια της αιματηρής επίθεσης, με τους ειδικούς ερευνητές να εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο.

Αυστραλία: Δολοφόνησε σερβιτόρα φωνάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ» | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αυστραλία σκότωσε σερβιτόρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ